Yfk Partners

Şirket Hakkında
Çin’in finansal açıdan önemi en büyük şehirlerinden, ulusal ekonominin nabzını tutan, ticaretin kalbi ve iletişimin merkezi Şanghay’ da bulunan “YFK Partners”, bu dinamik şehrin getirdiği ticaret üstünlüğü avantajını sonuna kadar kullanmaktadır. Tecrübeli ve uzman ekibimizin yoğun çabalarıyla ve “Dürüstlük, takım çalışması, yenilik ve mükemmellik” ilkelerine bağlılığıyla, dünyanın dört bir yanından birçok firmayla işbirliği içerisindedir.
YFK Partners’ın misyonu siz değerli müşterilerimizin istekleri doğrultusunda muhtelif mal ve teknolojinin İthalat & İhracatını gerçekleştirmek üzere tüm Çin genelinde geniş çaplı bir araştırmaya imza atarak, çeşitli üreticilerden fiyat alıp sonrasında örnek temini ile istediğiniz ürünü en iyi fiyat ve kaliteyle sizlere sunmaktır.
YFK Partners’ı benzerlerinden ayıran en önemli özellik ise siz değerli müşterilerimiz için Çin’den ürün tedarik etmemizin dışında, ürünlerinizi Çin pazarına sokmak, tanıtım ve satışını gerçekleştirmektir. Kısacacı sizlerin Çin’deki dış ticaret ofisi olup, tüm bu süreç boyunca şeffaflık ilkesiyle hareket ederek, İthalat & İhracat surecinde karşılaşılabilecek riskleri minimize edip, is takibinizi gerçekleştirmeyi görev ediniyoruz.
Hakkımızda daha detaylı bilgi edinmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. www.yfkpartners.com
Uzun omurlu ticaret birlikteliklerine adım atmak ümidiyle,

Saygılarımızla,
YFK Partners
Güvenilir is ortağınız şimdi sadece
Yfk Partners
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yfk Partners
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İthalat
Yetkili Kişi: Yakup KÖSEOĞLU
Adres: Zhengli lu 1585 nong 26 hao Yangpu District-Shanghai/China
Şehir: Shanghai
Ülke: Çin
Telefon: (215) - 5031783
Web Sitesi: www.yfkpartners.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yfk Partners firma bilgileri. Yfk Partners adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yfk Partners ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yfk Partners firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.