Yiğit Bombe Cam

Şirket Hakkında
Yiğit Bombe Cam 2003 yılında Hüseyin Arslan ve İbrahim Yiğit tarafından kurulmuştur.Firmamız Cam Balkon, Kırılır ve Kırılmaz camlar ve Bombe Cam üretimine ağırlık vermiştir. Buzdolap sektörü, ve duşakabin sektörlerinde de faaliyet göstermektedir. Gelişen teknolojiyi takip eden firmamız kuruluşundan itibaren kaliteli hizmet anlayışını benimsemiş ve şuana kadar bu anlayışla devam etmektedir.
Size Bir Telefon Kadar Yakın Olan Yiğit Bombe Cam yetkilileri ile irtibata geçerek ihtiyacınız olan hizmet hem kaliteli hem de uygun fiyatlarla yerine gelsin.Hizmet Bizden Takdir Sizden...
Yiğit Bombe Cam
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yiğit Bombe Cam
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: HÜSEYİN ARSLAN
Adres: Akçakale Sok.No 53/D Siteler/ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (538) - 4830218
Web Sitesi: http://www.ankarabalkoncam.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yiğit Bombe Cam firma bilgileri. Yiğit Bombe Cam adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yiğit Bombe Cam ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yiğit Bombe Cam firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-11-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.