Yıldırım Knuth Makina Sanayi

Şirket Hakkında
Yıldırım Knuth Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi.

Yıldırım Makina ve Knuth Werkzeugmachinen Gmbh 2007nin son çeyreğinde İzmirde yeni bir oluşuma imza attılar. Dünyanın iki devi Izmirdeki yerlerinde üretim çizgilerine CNC Plazma ve Oksijen Kesim Makinalarının yanında Su Jeti ve Boru Kesim Makinalarını da ekledi. Yıldırım Makina; Knuth Werkzeugmachinen GmBh ile birleşmeden önce de CNC Plazma ve Oxy Fuel Kesim Makinaları üretimi yapıyordu ve sektörde bu konuda 7 yıllık, makine üretiminde de 32 yıllık tecrubesi vardır. Yıldırım Knuth olarak ürünlerimizin performansı, hassasiyeti, görünüşü ve fiyatı bakımından dünya piyasalarında eşdeğerleriyle rekabet edebilecek teknik donanım ve özelliklere sahiptir. Tüm makinalarımızın Ce ve Gost sertifikaları vardır.
Yıldırım Knuth Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
*CNC PLAZMA VE OKSİJEN KESİM MAKİNESİ *CNC BORU KESİM MAKİNESİ
EKİPMAN: YILDIRIM
GÜÇ ÜNİTESİ: HYPERTHERM
CNC KONTROL UNITESİ: BURNY PHANTOM -USA
SERVO MOTOR+ SÜRÜCÜ: PANASONIC
REDÜKTÖR: APEX
ELEKTRİK EKİPMANLARI: TELEMECANIQUE & PHOENIX

*CNC SU JETİ KESİM MAKİNESİ
POMPA: ECOTRON 404 (KMT OPSİYONEL)
İletişim Bilgileri
Firma: Yıldırım Knuth Makina Sanayi
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » Tekstil Makinaları ve Parçaları
Yetkili Kişi: Mümin Özel
Adres: Merkez Mah 66 sok No:15 Sasalı 35620 Çiğli
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3273099
Faks: (232) - 3273306
Web Sitesi: http://www.yildirimknuth.com.tr
Ürünleri
CNC Boru Kesim Makinası CNC Boru Kesim Makinası Boru kesimler için tam otomatik bir boru kesim işlemi sağlar. Dönme hareketi entegre olmuş bir se...
Cnc Su Jeti Kesim Makinası Karmaşık kesme işlemleri için çok amaçlı su jeti kesme sistemi. Entegre çarpışma siperli yükseklik tarayıcısının yanı sır...
Ağır hizmete uygun, açık köprü tip tasarımlı, lineer rulman yürüme yollu, son derece rijit ve sağlam plazma kesme sistemleri. Yıldırım CNC Plazma ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yıldırım Knuth Makina Sanayi firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 2.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Yıldırım Knuth Makina firma bilgileri. Yıldırım Knuth Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yıldırım Knuth Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yıldırım Knuth Makina Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.