Yılmaz Sıhhi&elektirik

Şirket Hakkında
Firmamız atılımcı ve yenilikçi tenolojiye hakim işin ehli ekiplerce, Sıhhi tesisat ve Elektirik tesisatı alanlarında profesyonel tamirat-tadilat ve projelerinize çözüm ortaklığı sunar.

Bireysel
Kaliteli hizmet ve müşteriye dost uygun fiyatlı hizmeti prensip edinmiş olan firmamız dekorasyon fikirlerinizi bilgisayar tabanlı gerçeğe dönüştürüp beğeninize sunar. Ve uygulamaya geçer.

Kurumsal
Faal olan inşaat projelerinde konusunda uzman inşaa sahalarında deneyimli gerekli eğitimi almış ekiplerimizce elektrik ve sıhhi tesisat hizmeti sunmaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yılmaz Sıhhi&elektirik
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektrik Tesisat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Tesisat
Yetkili Kişi: Kerem Yılmaz
Adres: 235sokak NO:5/A Bornova/İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3731837
Faks: (554) - 2330299
Web Sitesi: https://www.facebook.com/yilmaziniz
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yılmaz Sıhhi&elektirik firma bilgileri. Yılmaz Sıhhi&elektirik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yılmaz Sıhhi&elektirik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yılmaz Sıhhi&elektirik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.