Yılmazkent Nakliyat

Şirket Hakkında
Evden eve nakliyat zor ve profesyonellik gerektiren bir iştir. Yetiştirilmiş eleman kadrosu, kapalı kasa araçlar, sigortalı taşımacılık, özenle seçilmiş paketleme malzemeleri, ücretsiz expertiz hizmeti, eşyalarınızın demontaj ve montaj işlemleri, tam zamanlı çalışma ve müşteri, memnuniyetini en ön planda tutmak gibi bir çok birikime sahibiz. Biliyoruz ki işinizi en güzel şekilde yerine getirecek firma biziz. Uzman kadromuz ve egitimini almış personellerimiz ile evden eve nakliyat, büro - ofis taşımacılığı, kurumsal nakliyat hizmeti sunmaktayız
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yılmazkent Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Depo
Yetkili Kişi: yılmaz kaygısız
Adres: fatih cad. camcı sok. 3/c KEÇİÖREN/ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 3225550
Web Sitesi: www.ankaranakliyatfirmasi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yılmazkent Nakliyat firma bilgileri. Yılmazkent Nakliyat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yılmazkent Nakliyat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yılmazkent Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.