Yılmazlar Dişli;scania Ve Volvo Dişlisi,makina Dişlisi Konya

Şirket Hakkında
YILMAZLAR DİŞLİ;Konyada tarım makinası dişlisi ve ziraat makinası dişlisi imalatı, kamyon dişlisi ve beton mikseri dişlisi imalatı, Man, mercesedes ve ford kamyon dişlisi imalatı, makina ve pompa dişlisi imalatı, konik dişli imalatı, vites dişlisi ve krank dişlisi imalatı, eksantrik dişli ve güneş dişli imalatı, prizdirek ve kamalı mil imalatı, Kompresör Dişlisi ve zincir dişli imalatı, iş makinası dişlisi imalatı, traktör dişlisi imalatı, scania ve Volvo kamyon dişlisi imalatı, betoniyer dişlisi imalatı yapmaktadır.
Yılmazlar Dişli;scania Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yılmazlar Dişli;scania Ve Volvo Dişlisi,makina Dişlisi Konya
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yedek Parça
Yetkili Kişi: ziya yılmaz
Adres: Büyük Aslım Sanayi Hacı Yusuf Mescit Mh. Gürhanlar Sk. No: 9/B Karatay - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 4000064
Web Sitesi: www.yilmazlardisli.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yılmazlar Dişli;scania Ve firma bilgileri. Yılmazlar Dişli;scania Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yılmazlar Dişli;scania Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yılmazlar Dişli;scania Ve Volvo Dişlisi,makina Dişlisi Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.