Yilmaztransferdijitalbaskı

Şirket Hakkında
Süblimasyon Transfer Baskı’da dikkat edilmesi gereken pek çok önemli faktör vardır. Bunlar desenin dijital baskıya uygun halde hazırlanmasından başlar, makinedeki çözünürlüğün tanımlanması ile devam eder. Baskı’da kullanılacak çözünürlük ve baskı modu , desen değerlendirilmesi yapılarak karar verilmelidir. Her deseni her çözünürlükte ve her tip kumaşa basamazsınız. Kimi zaman kumaşın kalitesine ve desenin değerlendirilmesine göre dijital baskı makinelerinde baskı hızını düşürüp çözünürlüğü arttırarak kaliteli baskı elde edilebilirken , kimi zaman da düşük çözünürlük ve yüksek hız ile istenilen neticeleri almak mümkün olabilmektedir.En doğru dijital baskı bilinçli olarak hazırlanmış dijital baskıdır.
Yilmaztransferdijitalbaskı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yilmaztransferdijitalbaskı
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
Yetkili Kişi: Ferzan Yılmaz
Adres: Sanayi Mh Ozan Sok No 24 Kat 1 Günğören
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5055034
Web Sitesi: yilmaztransferdijital.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yilmaztransferdijitalbaskı firma bilgileri. Yilmaztransferdijitalbaskı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yilmaztransferdijitalbaskı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yilmaztransferdijitalbaskı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-01-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.