Yıltaş İnş.tah.ltd.şti

Şirket Hakkında
Size bir telefon kadar yakınız...
Firmamız Yıltaş İnşaat Taahhüt Ltd. Şti; her türlü inşaat işleri, mekanik tesisat işleri, endüstriyel tesis kurulumları, makine ekipmanları imalatı, çelik konstrüksiyon ve betonarme prefabrik yapılar konusunda proje ve uygulama hizmeti yapmaktadır.

Kendi alanında üstün kaliteli hizmet ayrıcalığı, uygulamada deneyimi, yeniliklere açık kadromuzun farkı ve hizmette toplam kalite anlayışımızla sektör içindeki yerimizin bilincindeyiz.
Misyonumuz
Koşulsuz müşteri memnuniyeti ve üstün hizmet kalitesi ilkesiyle, enerji tasarrufu ve çevre bilinci prensiplerinden ödün vermeden gerçekleştirdiği, uzun ömürlü ve güvenli projeleri ile müşterilerinin beklentilerini en iyi şekilde karşılamaktır.

Vizyonumuz
Sektörün gerektirdiği yeniliklere hızla uyum sağlayıp, yatırımlarını sürdürerek, sürekli genişleyen uzman kadrosu, yaygın ve periyodik hizmet ağı ile sektöründe lider olmak.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
YILTAŞ olarak Danışmanlık ve Müşavirlik hizmetlerimizin yanısıra anahtar teslimi fabrika inşaatları, konut, villa yapılarında alternatifler ve çözümleri uzman ekiplerimizle sunmaktayız. Arsanızı aldıktan sonra yapınızın betonarme, prefabrik yapı veya çelik konstrüksiyon uygunluğuna beraber karar verelim. Sizlere inşaatından, tesisatına, boyasından, ince işlerine kadar tamamlanmış tesisler veya yaşam alanları sunalım.
Yapı işleri; temelden çatıya birçok kalem işi, birçok detayı içeren, dolayısı ile çok farklı konuda bilgi birikimini ve deneyimi gerektiren, sorunlara çok kısa sürede çözüm bulunması zorunluluğu olan işlerdir ve konusunda uzman kişilerce yapılması gerekir.
YILTAŞ, konusunda deneyimli mimar ve mühendislerle çalışmayı kendine ilke edinmiştir. İnşaat taahhüdü demek, bir yapının tasarımı, mimari-statik (betonarme-çelik) projelerinden, her türlü imalat ve montajına, temelden çatıya her detayının tamamlanarak, işverene kullanıma hazır halde teslimine kadar her aşamayı üstlenmek, standartlara uygun, sağlam, estetik ve kullanışlı bir yapı teslim etmeyi garanti etmek demektir.
Prefabrik ve Çelik Konstrüksiyon Yapılar

Endüstriyel Tesis Kurulumu

Makine Ekipman İmalatı

Mekanik Tesisat

Ana Çalışma Alanlarımız

Alt Yapı Tesisatları
Doğalgaz Sistemleri ve Tesisatları
Yangın Sistemleri ve Tesisatları
Isıtma ve Soğutma Tesisatları
Endüstriyel Tesisatlar ( Buhar, Hava, Kızgınyağ, Su )
Havalandırma Sistemleri

Çevre Düzenleme

Fabrika Tesisleri

Arıtma Tesisleri

Danışmanlık ve Müşavirlik Hizmetleri

Gayrimenkul
Yıltaş Ltd.Şti aynı zamanda TURYAP ÇERKEZKÖY temsilciliğini de yürütmektedir.Bu temsilcilik sayesinde özellikle yatırımcılara anahtar teslimi çözümler sunmaktadır.ARSA+PROJE+İNŞAAT+TESİSAT=ANAHTAR TESLİM












İletişim Bilgileri
Firma: Yıltaş İnş.tah.ltd.şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: AYŞENUR TAŞ
Adres: GMKP MAH.ÖZCAN SK.NO.17-ÇERKEZKÖY/TEKİRDAĞ
Şehir: Tekirdağ
Ülke: Türkiye
Telefon: (282) - 7251040
Faks: (282) - 7261144
Web Sitesi: http://www.yiltas.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Yıltaş İnşaat
YILTAŞ İnş.Tah.San.Ltd.Şti. 2005 yılından bugünümüze , Başta Trakya bölgesi ve tüm yurtta İnşaattan, Endüstriyel Tesis Uygulamalarına anahtar tes...
Yıltaş İnş.tah.ltd.şti firma bilgileri. Yıltaş İnş.tah.ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yıltaş İnş.tah.ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yıltaş İnş.tah.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-04-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.