Yoncatur Turizm Taşımacılık

Şirket Hakkında
Var oluş politikası ‘’Çözüm Ortaklığı’’ anlayışı olan Yonca tur; faaliyet konusu ile Türkiye’de ve dünyada markalaşmış, köklü kurumsal şirketlere hizmet üretmek amacındadır. Üretilen ve verilen hizmetin sürekli iyileştirilip geliştirilmesi adına insan kaynağımız; Kurum ve Marka Bilinci, İletişim ve Nezaket Kuralları, Kalite Yönetim Sistemleri, Motivasyon ve uzmanlık konuları ile ilgili mesleki eğitimlere periyodik olarak tabi tutulmaktadır. Yonca tur çalışmalarını belli bir düzen ve disiplin içinde planlar, doğru kaynakları yerinde ve zamanında kullanarak, üretimini müşterilerine kusursuz olarak sunar.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
* Personel Ve Öğrenci Taşımacılığı
* Havaalanı Transferleri
* Organizasyon Taşımacılığı
İletişim Bilgileri
Firma: Yoncatur Turizm Taşımacılık
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Yasin BAYRAKTAR
Adres: Bakırköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4662123
Faks: (212) - 4662124
Web Sitesi: http://yoncatur.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yoncatur Turizm Taşımacılık firma bilgileri. Yoncatur Turizm Taşımacılık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yoncatur Turizm Taşımacılık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yoncatur Turizm Taşımacılık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-12-2006 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.