Yöresel Hatay Çarşısı Silpius

Şirket Hakkında
Hatay, Antakya ' lı Kadın Girişimciyim
Hatay' ın Yöresel , Geleneksel ve Temel gıda ürünlerini, Ev ortamında Hatay lı bayanların El yapımı İçli köfte, kömbe, ıspanaklı ekmek, katıklı ekmek, Börek Çeşitleri, süt ürünleri, Künefe, Reçel ve Tatlı çeşitleri , acı pul biber, Biber salça çeşitleri, Nar ekşisi ( sos değil) Zeytinyağı, Kabak tatlısı satışa sunuyorum. Ayrıca Siparişe göre üretim yapıyorum.
Yöresel Hatay Çarşısı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yöresel Hatay Çarşısı Silpius
Sektörü: Gıda / Tarım » Organik Gıda
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Dondurulmuş Gıda
Yetkili Kişi: Hali Nur
Adres: Çayyolu, Cad. 2432 No:160/6 Ankara Köy İçi Dolmuş Çıkış yolu köyden çıkışta sağda Ünal Kuru Yemiş Üstü
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (354) - 0883388
Web Sitesi: hataycarsisi.com
Ürünleri
Hatay da hanımların titizlikle evlerinde hazırlayıp taş fırında pişirerek hazırladığı yöresel gıda ürünümüzü çayyolunda satış noktasında satışa sunuy...
Yenmeye hazır , şoklanmış paketli, evde pişirilip yenmesi çok kolay ve lezetli deneyen anlıyor 1 alan tekra istiyor. denemesi kolayi lütfen test...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yöresel Hatay Çarşısı firma bilgileri. Yöresel Hatay Çarşısı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yöresel Hatay Çarşısı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yöresel Hatay Çarşısı Silpius firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-12-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.