Yurt Orman Ürünleri

Şirket Hakkında
Orman ürünleri alanında engin bilgi birikimine ve deneyime sahip olan Yurt Orman Ürünleri Anadolu insanının girişim gücüne ve başarma azmine verilebilecek canlı bir örnektir.



Toplamda 2000m² alan içerisinde bulunan orman ürünleri alanında hizmet veren Yurt Orman Ürünleri Mdf, Mdflam, Sunta, Boyalı Sunta, Suntalam, Mdf Profile, Laminat Parke, Mdf Kapı, Mdf Süpürgelik, Boyalı Levha, Mdf Boy Kapak, Kapı Paneli, Yonga Levha, Melamin Kaplı, Yonga Levha Satışlarını yapmaktadır

Girişimci ve yenilikçi yapısı, ile sanayisini ileriye taşıyan Yurt Orman Ürünleri



1997 yılının başında Samsun/Çarşamba daki tesislerinde faaliyetlerine başlayan Yurt Orman Ürünleri , zaman içinde büyüyerek bulunduğu konumun sınırlarını aşmıştır
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yurt Orman Ürünleri
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Orman Ürünleri
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya Yan Sanayi
Yetkili Kişi: FİKRİ YURT
Adres: SAN.SİT.26.BLOK NO.9
Şehir: Samsun
Ülke: Türkiye
Telefon: (362) - 8334441
Web Sitesi: www.yurtormanurunleri.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yurt Orman Ürünleri firma bilgileri. Yurt Orman Ürünleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yurt Orman Ürünleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yurt Orman Ürünleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.