Yüzey Mühendislik Ve Özel Malzeme Tasarımı Sanayii

Şirket Hakkında
Firmamız metal her türlü malzeme üzerine seramik kaplama, tungsten karbür kaplama, tungsten kaplama, kromkarbür kaplama, sert metal kaplama, molibden kaplama, bronz kaplama, TİN kaplama, pvd kaplama, stellite kaplama, nikel kaplama, krom kaplama, dubleks kaplama, multi layer kaplama, sert eloksal kaplama, hard korundum kaplama, teflon kaplama, akımsız nikel kaplama ve daha bir çok değişik kaplama üretebilmektedir. Sert Metal kalıplar, elmas kalıplar, sert maden kalıp ve sert metal bıçak imaatı, plastik kesme bıçakları, granül kesme bıçakları ve bir çok sert bıçak imalatı yapmaktayız. Makina-imalat sanayi, savunma sanayi, demir-çelik sanayi, tel çekme sanayi, tekstil, kimya, kağıt, elektrik, gemi, doğalgaz ekipmanları ve kalıp üretiminde dünyada önde gelen kuruluşlarla yarışır, teknolojik gelişmelere öncülük yapar, müşteri beklentilerini aşar ve nitelikli işgücünü bünyemizde yaşatırız.




Özel malzeme tasarımı bilgi ve tecrübe ister.Buradaki misyonumuz Ülkemizde üretilmeyen bir çok malzemenin, makine parçasının üretim yöntemlerini sorgulayarak, eldeki verileri tanımlayarak, reçetesini çıkararak üretmek ve geliştirmektir.Unutulmamalıdır ki her malzeme üretiminin birbirine benzer ve ayrıntılı üretim yöntemleri vardır.Dünyadaki ve ülkemizdeki Ar-Ge faaliyetlerinin amacı bu yöntemleri daha iyi kavramak, geliştirmek ve yeni ürün gruplarını sanayimizin hizmetine sunmaktır.Yüzey Mühendislik ve Özel Malzeme Tasarımı Sanayi olarak ilk hedefimiz mevcut üretim yöntemlerini kullanara
Yüzey Mühendislik Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yüzey Mühendislik Ve Özel Malzeme Tasarımı Sanayii
Sektörü: Makina » Makina Bakım
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
Yetkili Kişi: Zuhal Rukiye ÇINAR
Adres: Yeni Mahalle Süreyyapaşa cad. Akyol sok. no : 4 dükkan 1 Pendik/ İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4917444
Web Sitesi: www.yuzeymuhendislik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yüzey Mühendislik Ve firma bilgileri. Yüzey Mühendislik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yüzey Mühendislik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yüzey Mühendislik Ve Özel Malzeme Tasarımı Sanayii firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.