Zagrous Group

Şirket Hakkında
FİRMA HAKKINDA

Zagrous Group Reklam, Turizm, Temizlik, İnşaat ve Bilişim organizasyon hizmetleri 2000 Yılında kurulan
zagrous group Kuruluşlarıdır. hızın ve kalitenin önemli olduğu bir dönemde müşterilerimizin sosyal ve ticari yaşam anlamındaki tüm ihtiyaçlarına çözüm sunmaya çalışmaktayız. her geçen gün yaptığımız yeniliklerle grubumuza ait tüm alanlarda daha etkin ve gelişen bir kuruluş olmaya devam edeceğiz. Günümüz şartlarında zamanın çok değerli olduğunu göz önünde bulundurarak kapasitemizi müşteri sayımız ile birlikte arttırmaktayız ve müşterilerimizin alanımızdaki tüm ihtiyaçlarını bünyemiz altında toplayarak hızlı kaliteli özgün ve güvenilir çözümler sunmaktayız. Memnun bir müşterinin + bir müşteri daha demek olduğunun bilincinde olmakla beraber müşterilerimize sadece müşteri odaklı değil önce insan odaklı ve empati kurarak yaklaşmaktayız. Alanımızda ki evrensel değişimleri yakından takip ederek bu değişimlere ayak uydurmakta ve bu değişimleri en kısa zamanda müşterilerimize yansıtmaktayız.

HEDEFİMİZ;
0 hata ve % 100 müşteri memnuniyeti ile müşterilerimizin sosyal ve ticari alandaki tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmek ve bu alandaki yenilikleri sunarak büyümeye ve bu büyümenin verdiği oranda mütevaziliğimizden ve kalitemizden ödün vermeden yolumuza devam etmek. Verdiğimiz sözlere, ürünlerimize, hizmetlerimize duyulan güven bizim için kısa vadeli kazançlardan çok daha değerli ve çok daha soyludur.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Zagrous Group
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Diğer
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Diğer
Yetkili Kişi: zagros
Adres: ekinciler cad.azc plaza karşısı nurlan apt no 8 ofis diyarbakır 0555 33 156 33
Şehir: Diyarbakır
Ülke: Türkiye
Telefon: (412) - 2245633
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Zagrous Group firma bilgileri. Zagrous Group adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Zagrous Group ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Zagrous Group firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.