Zehra Srl

Şirket Hakkında
Zehra Srl, BUTUN SEHIRLER (ROMANYA) merhabalar romanya bukres ve MOLDOVA bolgesinde satis danismanligi yapiyorum ,ilgilenirseniz gondereceginiz katalog ve numune dogrultusunda calisabiliriz.... iletisim:0040 749 11 88 99 mail.isabey66@hotmail.com iyi calismalar... adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi isa altinkaynak dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Zehra Srl
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Çelik Kapı
Yetkili Kişi: isa altinkaynak
Adres: merhabalar romanya bukres ve MOLDOVA bolgesinde satis danismanligi yapiyorum ,ilgilenirseniz gondereceginiz katalog ve numune dogrultusunda calisabiliriz.... iletisim:0040 749 11 88 99 mail.isabey66@hotmail.com iyi calismalar...
Şehir: BUTUN SEHIRLER
Ülke: ROMANYA
Telefon: (210) - 0000000
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
İs Birligi
merhabalar romanya bukres ve MOLDOVA bolgesinde satis danismanligi yapiyorum , ilgilenirseniz iletisim:0040 749 11 88 99 mail.isabey66@hotmail.com ...
Zehra Srl firma bilgileri. Zehra Srl adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Zehra Srl ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Zehra Srl firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.