Zetab Makina Ltd

Şirket Hakkında
ZETAB Makine Sanayi Ltd. Şti. Otomotiv ve Servis ekipmanları alanında faaliyet göstermek üzere 2005 yılında İzmir / Türkiye’de kurulmuş bir firmadır. Firma üretim ve dışsatım konusunda kısa zamanda ülkenin sayılı ve önde gelen şirketlerinden birisi olmuştur.

Şirket, farklı bir isim altında, 1986 yılında profesyonel olarak çalışma hayatına başlamış ve Endüstriyel Makina ve Otomotiv donanımları için bileşenler üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Şirket yönetiminin hedefi , Otomotiv Servis ekipmanları üretiminde, sunumunda ve dış satımında yeni bir çizgi yaratmaktır.

ZETAB Makine, Otomotiv Servis Ekipmanları alanında şirket altyapısının ve aktif yönetim tarzının verdiği katkılarla kısa zamanda güvenilir bir iş ortağı olarak tanınmıştır.

Uzun vadeli ve güvenilir iş ortaklıkları kurmak için lütfen bizimle temasa geçiniz.
Zetab Makina Ltd
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Zetab Makina Ltd
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Lastik
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Ahmet Baslikaya
Adres: Cumhuriyet Bulvari No: 26 Kat: 3 /313 Konak
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4459445
Web Sitesi:
Ürünleri
RSM2200 / RSM2400 / RSM2600 HYDRAULIC RIM STRAIGHTENING MACHINE With Lathe System CE certified by KEMA Quality B.V. / The Netherla...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Zetab Makina Ltd firma bilgileri. Zetab Makina Ltd adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Zetab Makina Ltd ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Zetab Makina Ltd firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.