Zeugma İnşaat İzo. Yapı Sis Ltd Şti

Şirket Hakkında
Zeugma İnşaat İzolasyon Yapı Sistemleri Ltd. Şti., ülkemizde Isı-Su-Ses-Yangın Yalıtımı, Çatı-Cephe Sistemleri ile Dış Cephe Dekorasyonu uygulama kalitesini arttırmak ve sektörün gelişmesine katkı sağlayarak sektörle birlikte yükselen bir başarı grafiği içersinde bulunmak amaçlı 2004 yılında kurulmuştur.2006 yılında ise 30 dansite Expanded Polistren Strafora anlam yükleyerek DIŞ CEPHE DEKORASYON ve YALITIM ürünleri imalatına başlamıştır.2007 yılı itibari ile de Bulgaristan, Makedonya ve Rusya’ya yaptığı ihracatlarla dikkat çeken firma üretim kapasitesini % 100 arttırmıştır. Genç ve dinamik kadrosuyla her geçen gün sektördeki yerini üst sıralara taşıyan ZEUGMA İNŞAAT İZOLASYON YAPI SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ. nin hedefi , ürün ve hizmet kalitesi ile dünyadaki Türk itibarını arttırarak ülkesi, müşterileri , ortakları ve bayileri için GÜVENİLİRLİK, DEVAMLILIK ve SAYGINLIK SİMGESİ olmaktır
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ürünler 26 dns eps strafor olup herturlu özel tasarım ve zevke hitap edecek kesim ve desenlerdir.Kaplama olarak %100 saf akrilik kullanarak silis kaplamadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Zeugma İnşaat İzo. Yapı Sis Ltd Şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » Cephe Kaplama
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: Regaip Arslan
Adres: hürriyet mah altun sok no 10/b güneşli bagcılar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5159920
Faks: (212) - 5156181
Web Sitesi: www.ezeugma.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Zeugma İnşaat İzo. firma bilgileri. Zeugma İnşaat İzo. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Zeugma İnşaat İzo. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Zeugma İnşaat İzo. Yapı Sis Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.