Zeybek Asansör İnş.elek Müh.ltd.şti.

"DÜNYAYA DEĞER KATAN TEKNOLOJİ"

Şirket Hakkında
ZEYBEK Asansör olarak müşterilerimize daha iyi hizmet üretebilmek, internet ve teknolojiden yararlanmak amacıyla sitemizi sizlere sunmaktan kıvanç duymaktayız. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için ürün ve hizmetlerimizle ilgili hertürlü görüş, ve önerilerinizi bize iletebilirsiniz. Bunları cevaplamaktan memnuniyet duyacağız.

ZEYBEK ASANSÖR gerekli her türlü eğitim ve donanıma sahip geniş kadrosuyla asansör montaj, periyodik bakım ve servis faaliyetlerini sürdürmektedir.

Sektördeki uzun emek ve çaba sayesinde kazanılan tecrübe ve uzmanlık neticesinde önemli müşteri referanslarına ulaşılmıştır.

Zeybek Asansör İnş.elek
Ürün-Hizmetleri Hakkında
HİZMETLER
MONTAJ
ZEYBEK Asansör montaj hizmetleri hususunda sektöründe söz sahibi bir kuruluştur. Referanslarıyla sabitleşmiş olan güvenilirliğini, satış sonrası hizmetleri ve garanti şartlarıyla da pekiştirmiştir. Montaj ekibini alanında uzman mühendis ve teknikerlerden oluşmaktadır. Servis ekibimiz montaj ile ilgili çalışmalarını müşterilerinin isteklerine göre en uygun şekilde projelendirip, monaj sürecini projeye uygun olarak tamamlar ve asansör teslimini yapması için asansörü son kontrol ekibimize teslim eder. Son kontrol ekibimiz asansörün projeye uygunluğunu kontrol edip, asansörü eksiksiz bir şekilde müşterimize teslimatını gerçekleştirmektedir.



ARIZA BAKIM

Bir asansör ne kadar iyi olursa olsun, iyi bakım yapılmadığı sürece güvenli, verimli ve sürekli bir işleyişe sahip olamaz.

Asansörlerin periyodik bakıma tabi tutulması kanuni bir zorunluluk olmasının yanında oluşturacağı avantajları kısaca aşağıdaki şekilde özetleyebiliriz;

- Asansörlerin devamlı güvenli bir şekilde çalışması sağlanmış olur.

- Arıza yapma oranını düşürür.

- Tabii kullanımdan dolayı arızalanabilecek malzemelerin önceden tespit edilmesini sağlayarak kaza oluşma durumunun önlenmesi sağlanmış olur.

- Asansör makinesi, kumanda panosu v.b. pahalı asansör komponentlerinin düzenli kontrolü sayesinde bu malzemelerin kullanım ömrü uzar ve oluşabilecek yüksek maliyetli arızaların önlenmesi sağlanmış olur.

- Kullanma ömrünün uzamasını sağlar.

- Daha konforlu ve verimli çalışma sağlanmış olur.



İletişim Bilgileri
Firma: Zeybek Asansör İnş.elek Müh.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Asansör
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Asansör
Yetkili Kişi: Mevlüt Zeybek
Adres: Akşemsettin Mahallesi 1080 Sokak No:10/ B Mamak Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 4901212
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Zeybek Asansör İnş.elek firma bilgileri. Zeybek Asansör İnş.elek adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Zeybek Asansör İnş.elek ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Zeybek Asansör İnş.elek Müh.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.