Zgr Turizm Organizasyon Oto Kiralama Ve Rent A Car

"Şehrin Anahtarı Bizde"

Şirket Hakkında
Zgr Araç Kiralama Servisi 2004 yılından itibaren Araç Kiralama , Vip Araç Kiralama , Operasyonel Filo Kiralama üzerine prosfosyonel ekibi ile sektörüne katkı sağlamaktadır. 2010 yılında yeni bir yapılanmaya giren şirketimiz Kurumsal müşterilerine uzun dönem araç kiralama hizmeti vermektedir. Her geçen gün müsteri portföyünü genişletmekte Zgr üyesi olan müşterilerine özel indirimler saglamaktadır. Daha fazla araç daha iyi hizmet anlayışı ile hizmet vermektedir. Bir marka olan Zgr Araç Kiralama Servisini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Online rezarvasyonlarınız için http://www.zgr.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Araç Kiralama ile birlikte bebek koltuğu yada navigasyon talebinde bulunabilirsiniz. İzmir'de Araç Kiralama, Oto Kiralama, Vip Kiralik Araba, Havalimani Transferleri, Otogar dan Araç Teslimatı ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Lütfen Araç Kiralama Talepleriniz için aşağıda belirtilen web adreslerinden bildiriniz.
Zgr Turizm Organizasyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Zgr Rent A Car Oto Kiralama Şirketi İzmir İzmir de ve Ege de ve Lokasyon şube ile diğer illerimizde oto kiralama sektörüne yön veren Zgr Group yani Zgr rent a car, aylık araç kiralama, Zgr filo kiralama İzmir, yıllık araba kiralama ve havalimanı transfer İzmir vip transfer, hizmetlerini siz değerli müşterilerimize ingilizce bilen Src belgeli pisikoteknik eğitimi almış tecrübeli personelimiz ile tam müşteri memnuniyeti sunmaktayız. Zgr Rentacar İzmir de araba kiralama, filo kiralama havalimanı transfer ve şöförlü araç kiralama hizmetlerini titizlikle sürdürmektedir.. Kiralık oto izmir ve ege denildiği zaman ZGR rent a car sektörde öncü bir kuruluş olma yolunda hızla ilerlemektedir. Araç kiralama, filo kiralama, aylık yıllık oto kiralama ve havalimanı transfer hizmetleriiz hakknda detaylı bilgi almak için web sitemizi inceleyebilir veya 0232 464 73 68(RENT) nolu telefonumuz araybilir, http://www.zgr.com.tr/araclarimiz.asp adresimizden araçlarımıza bakabilirsiniz, Siz zgr rent a car ile araç kiralayın, kaliteli hizmet ve zgr oto kiralamak avantjlarından yararlananın.
İletişim Bilgileri
Firma: Zgr Turizm Organizasyon Oto Kiralama Ve Rent A Car
Sektörü: Hizmet » Araba Kiralama
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
Yetkili Kişi: Özgür Gülmez
Adres: Atıf Bey Mah. Adnan Kar İş Merk. 5/3 Sk No:1 Tansaş Yanı Gaziemir / İZMİR / TURKEY
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4647368
Faks: (232) - 4647368
Web Sitesi: http://www.zgr.com.tr
Ürünleri
Zgr Rent A Car Oto Kiralama Şirketi İzmir İzmir de ve Ege de ve Lokasyon şube ile diğer illerimizde oto kiralama sektörüne yön veren Zgr Group yani Zg...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Zgr Turizm Organizasyon Oto Kiralama Ve Rent A Car firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Zgr Turizm Organizasyon firma bilgileri. Zgr Turizm Organizasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Zgr Turizm Organizasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Zgr Turizm Organizasyon Oto Kiralama Ve Rent A Car firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.