Zorlu İç Ve Dış Tic Gıda San Ltd Şti

Şirket Hakkında
En iyi ihracat ve ithalat tedarikçisi firmamızı KEŞFEDİN... Halen uluslararası acentası olduğumuz yüksek tonajlı ürünlerimiz: 1. ÇİMENTO. 2. SOYA YAĞI. 3. CURUF. 4. DEMİR FİLİZİ. 5. TOZ KÖMÜRÜ. 6. MERMER.(TÜM TÜRLER) 7. DOĞAL TASLAR.(TÜM TÜRLER) 8. MAKİNE VE EKİPMANLARI(MERMER VE DOĞAL TASLAR). 9. PETROL ÜRÜNLERİ-D2 10. BİODİZEL Tüm ihtiyaçlarınızı ve siparişlerinizi kendi ürünlerimizle sağlıyoruz.Özel siparişleriniz-farklı ürün isteklerinizi de temin edebilmekteyiz. Eğer firmamız ve ürünlerimizle ilgileniyorsanız, lütfen daha detaylı bilgi istemekte tereddüt etmeyin.İstediğiniz tüm ürünleri üretebilir veya sağlayabiliriz. En iyi kalitede ve uygun fiyatta, düşük işçilik ve ham madde fiyatlarını sağlamaktayız.Uluslararası ticari arenada rol alan güçlü ve büyük iş ortaklarımızla hizmetinizdeyiz.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Zorlu İç Ve Dış Tic Gıda San Ltd Şti
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Mustafa ŞAHİN
Adres: Kervangeçmez cad. Hark Sok. No : 31/5 mecidiyeköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3566598
Faks: (212) - 3566486
Web Sitesi: www.zorlutech.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Çikolata Üretim Hattı,gofret Üretim Hattı, R Tipi Küp Şeker Hattı
ürünler çok yıpranmamış olması gerekmektedir.
Zorlu İç Ve firma bilgileri. Zorlu İç Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Zorlu İç Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Zorlu İç Ve Dış Tic Gıda San Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.