Zübeyir Makina Kırma Eleme Tesisleri İmalat Sanayi

Şirket Hakkında
ZÜBEYİR MAKİNA İNŞAAT MADENCİLİK SANAYİ İTHALAT İHRACAT TİCARET LTD. ŞTİ. Kırma Eleme ve Yıkama Tesisleri kurulumunda alanında faaliyet göstermektedir. Müşterilerine her zaman en iyi hizmeti sunmak amacıyla gayret göstermektedir. Faaaliyet alanlarımız içerisinde bulunan her türlü hizmette profesyonel kadromuzla müşterimizin ihtiyaçları doğrultusunda kaliteden ödün vermeden müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda işlemlerini yapmaktayız.

Zübeyir Makina Kırma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Zübeyir Makina Kırma Eleme Tesisleri İmalat Sanayi
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Madencilik Makineleri
Yetkili Kişi: HÜSEYİN ZÜBEYİR
Adres: ÖZPETEK SANAYİ SİTESİ 21.CADDE 509.SOKAK NO29/31 İVEDİK ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3952395
Web Sitesi: www.zubeyirmakina.com
Ürünleri
SEYYAR KIRMA ELEME TESİSLER
İlan Talep ve Teklifleri
0 Ve 2. El Satılık Çeneli Kırıcılar, Elekler,titreşimli Besleyiciler
BÜNYEMİZDE SATIŞA HAZIR DURUMDA YENİ VE İKİNCİ EL MAKİNALAR MEVCUTTUR 90 LIK VE 60 LIK ÇENELİ KIRICI 2000x6000 4 KATLI TİTREŞİMLİ ELEK 1200x4000 4 ...
Zübeyir Makina Kırma firma bilgileri. Zübeyir Makina Kırma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Zübeyir Makina Kırma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Zübeyir Makina Kırma Eleme Tesisleri İmalat Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.