Altın Düğün Setleri

Bu ilan Hurma Kuyumculuk / Antalya (0242) 259 66 00 adlı şirket tarafından Altın Düğün Setleri konusu ile girilmiştir. Firma bu ilanı Satım talebi, ilanı olarak Antalya ilinden vermiştir. İlgilendiğiniz Talep/İlan bilgileri aşağıdadır.

21958
Satım
02/07/2016
Altın Düğün Setleri
500 TL den başlayan fiyatlarla siz değerli müşterilerimizin evlilik merasimlerinde altın ve mücevher konusunda eksik bırakmadık. Biz sizlerin yanındayız çünkü sizler sayesinde varız.Günümüzde yükselen altın fiyatları karşısında insanların altın ve mücevhere karşı bakış açısı değişmiştir.Altın; zaten bir ihtiyaç olmamakla birlikte fiyatının yükselmesiyle de iyiden iyiye arz düşüklüğüne uğramıştır.Biz elimizdeki stoklarımızla düşük fiyat politikamızı değiştirmeden üretim ve satış alanında hızla ilerlemekteyiz.
Hurma Kuyumculuk / Antalya (0242) 259 66 00 Hurma Kuyumculuk / Antalya (0242) 259 66 00
Hurma Kuyumculuk / Antalya (0242) 259 66 00 ilanları

İlana yanıt verebilmek için TurkBusinessCenter'a üye olmalısınız.

Üye Giriş - Üye olmak için tıklayınız

Hurma Kuyumculuk / Antalya (0242) 259 66 00 talep ve ilanları

Altın Düğün Setleri
500 TL den başlayan fiyatlarla siz değerli müşterilerimizin evlilik merasimlerinde altın ve mücevher konusunda eksik bırakmadık.Biz sizlerin yanında..

İlan Sayfasına Geri Dön

DİKKAT!: Bu bölümde yer alan ilanlar/talepler/teklifler, Turk Business Center'a serbestçe üye olan şirketlerin her hangi bir onay mekanizmasından geçmeden yayınladıkları tekliflerdir. Turk Business Center sadece bu sayfaların düzgün çalışmasını sağlar, tekliflerin içerikleri ya da doğrulukları konusunda her hangi bir sorumluluk kabul etmez. Başvurmanın tek yolu yayınlayan şirket ile irtibat kurmaktır. Bu teklifin yanıltıcı olduğunu düşünüyorsanız, bilgi@turkbusinesscenter.com adresine e-posta göndererek bize haber veriniz.
Türkçe English Deutsch русский Español Française Italiano العربية 日本 한국의

Hurma Kuyumculuk / Antalya (0242) 259 66 00 nerede?


Haritayı büyütmek için üzerine tıklayın.

sektöründeki en güncel ürün ve hizmetler

Altın Düğün Setleri
500 TL den başlayan fiyatlarla siz değerli müşterilerimizin evlilik merasimlerinde altın ve mücevher

Özel Yüzük Yapılır
Mücevher, Anı Yüzükleri, Kol Düğmesi, Kravat İğnesi, Rozet, Gümüş-Altın özel yapılırAlparslan P
Hızlı Menü
Detaylı Arama

Turk Business Center

Turk Business Center (TBC), ücretsiz şirket rehberi, firma rehberi, alım talepleri, satım talebi, ticari ilanlar, güncel sektörel talepler, online ürün ve hizmet katalogu, bayilik, franchising, şehir rehberi gibi özellikleri ile Türkiye'nin önde gelen B2B e-pazaryerleri arasındadır.
© 2004-2019