Antiskalant Maks 400

Bu ilan Bimaks Kimya Ve Gıda Dış Ticaret Ltd.şti. adlı şirket tarafından Antiskalant Maks 400 konusu ile girilmiştir. Firma bu ilanı Satım talebi, ilanı olarak İstanbul ilinden vermiştir. İlgilendiğiniz Talep/İlan bilgileri aşağıdadır.

18020
Satım
09/02/2014
Antiskalant Maks 400
ÜRÜN TANIMI MAKS 400 reverse osmose sistemlerinde antiskalant olarak kullanılır. OZELLİKLERİ Sertlik tuzlarının ve Demir oksitlerin oluşturduğu birikintileri önler ve temizler, bu sayede sistem etkinliğini artırır. Geniş spektruma sahiptir, CaCO3, CaSO4, BaSO4, SrSO4, Si, MgO ve MnO’lu birikintilerin oluşmasını engeller. İçerdiği aktif maddeler sayesinde çamur oluşumunu engeller ve bu sayede membran temizlik aralığını artırır. Asit kullanımını ortadan kaldırarak güvenli çalışma ortamı sağlar. Düşük dozajlarda dahi etkilidir. Bütün membran tipleri ile uyumludur. Sodyum hegzametafosfattan daha dayanıklı ve etkindir. Güçlendirilmiş formülü sayesinde kullanımında veya stok süresince verim kaybı yaşanmaz. İçme suyu üretiminde 15 ppm’e (mg/l) kadar kullanılması NSF/ANSI Standart 60’da belirtilen şartlara uygundur. KULLANIM ŞEKLİ VE MİKTARI Reverse Osmose sistemine beslenecek olan su kalitesi, membran üreticisi sınırlamaları, işletme ve diğer verilerin MAKS 400’e özel b
Bimaks Kimya Ve  Gıda Dış Ticaret  Ltd.şti. Bimaks Kimya Ve Gıda Dış Ticaret Ltd.şti.
Bimaks Kimya Ve Gıda Dış Ticaret Ltd.şti. ilanları

İlana yanıt verebilmek için TurkBusinessCenter'a üye olmalısınız.

Üye Giriş - Üye olmak için tıklayınız

Bimaks Kimya Ve Gıda Dış Ticaret Ltd.şti. talep ve ilanları

Antiskalant Maks 400
ÜRÜN TANIMIMAKS 400 reverse osmose sistemlerinde antiskalant olarak kullanılır.OZELLİKLERİSertlik tuzlarının ve Demir oksitlerin oluşturdu...

İlan Sayfasına Geri Dön

DİKKAT!: Bu bölümde yer alan ilanlar/talepler/teklifler, Turk Business Center'a serbestçe üye olan şirketlerin her hangi bir onay mekanizmasından geçmeden yayınladıkları tekliflerdir. Turk Business Center sadece bu sayfaların düzgün çalışmasını sağlar, tekliflerin içerikleri ya da doğrulukları konusunda her hangi bir sorumluluk kabul etmez. Başvurmanın tek yolu yayınlayan şirket ile irtibat kurmaktır. Bu teklifin yanıltıcı olduğunu düşünüyorsanız, bilgi@turkbusinesscenter.com adresine e-posta göndererek bize haber veriniz.
Türkçe English Deutsch русский Español Française Italiano العربية 日本 한국의

Bimaks Kimya Ve Gıda Dış Ticaret Ltd.şti. nerede?


Haritayı büyütmek için üzerine tıklayın.

sektöründeki en güncel ürün ve hizmetler

Antiskalant Maks 400
ÜRÜN TANIMIMAKS 400 reverse osmose sistemlerinde antiskalant olarak kullanılır.OZELLİKLERİSertlik tu
Yüzme Havuzu Kimyasall Ve Ekipmanlar
GRANÜL KLOR PH DÜŞÜRÜCÜ YOSUN ÖNLEYİCİ HAVUZ POMPASI HAVUZ FİLTRESİ
Yüzme Havuzu Kimyasalları
GRANÜL KLOR % 56 50 KG AMBALAJ 1.8 Euro/kg + KDVGRANÜL KLOR % 90 50 KG AMBALAJ 2.0 Euro/kg + KDV
Plastik Mamul Üretimi
su arıtma cihazının tüm parcaları başta olmak üzere konusu plastik olan bircok farklı dalda üretim y
6 Aşamalı Waterim Ters Osmos Su Arıtma Cihazı
SU ARITMA SİSTEMLERİSU ARITMA ENDÜSTRİYEL VE PROSES SUYU ARITMA TESİSLERİSU ARITMA İÇME VE KULLANMA
Hızlı Menü
Detaylı Arama

Turk Business Center

Turk Business Center (TBC), ücretsiz şirket rehberi, firma rehberi, alım talepleri, satım talebi, ticari ilanlar, güncel sektörel talepler, online ürün ve hizmet katalogu, bayilik, franchising, şehir rehberi gibi özellikleri ile Türkiye'nin önde gelen B2B e-pazaryerleri arasındadır.
© 2004-2019