2a Tasarım Planlama Danışmanlık Ve Eğitim Tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Deneyimli kadrosu ve uzmanlığı ile özel sektör, kamu kurum ve kuruluşları ve bireylere yönelik eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunmak üzere kurulmuştur.

Hızla değişen rekabet ve ticaret koşulları, yenilikler, teknolojik gelişmeler karşısında iş hayatında uzun ömürlü olmak ve sorunlara hızlı çözüm bulmak giderek daha zor hale gelmektedir. 2A Planlama eğitim ve danışmanlıkta farklı derinlikler ve yeniçağ anlayışı ile çalışan uzman kadrosuyla, hizmet verdiği paydaşlarına "Size Özel En Doğru Çözüm Önerileri" prensibi ile yola devam etmektedir.

Vizyonumuz; iş hayatında karşınıza çıkabilecek sorunların hızlı ve etkin şekilde çözümü için sonuç odaklı danışmanlık, eğitim ve denetim hizmetleri sunmak.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: 2a Tasarım Planlama Danışmanlık Ve Eğitim Tic.ltd.şti
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
Yetkili Kişi: KIVILCIM MERTDEMİR- YUSUF İZZETTİN TURNALAR
Adres: GAZİMUHTARPAŞA BULVARI TEKEREKOĞLU İŞ MERKEZİ KAT :2 NO:65 ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 2152490
Web Sitesi: www.2aplanlama.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
2a Tasarım Planlama firma bilgileri. 2a Tasarım Planlama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda 2a Tasarım Planlama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

2a Tasarım Planlama Danışmanlık Ve Eğitim Tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-11-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.