2cteknik Hassas El Aletleri

Şirket Hakkında
Firmamız geniş ürün yelpazesi ve deneyimli kadrosu ile havacılık sektöründe teknik el aletleri denizclik sektöründe imalat sırasında ve sonrasındaki ihtiyaçların hazırlanmasında döküm sanayi içersinde kullanılan tüm iş güvenliği prosedürlerinin uygulanması şantiye kurlum ekipmanlarının tedarikinde otomotiv sektöründe servis kurulum ekipmanlarının stoklarda tutlması gibi çok geniş bir portföye sahip firmamız satış ve satış sonrası servis hizmetiylede zamana karşı hızlı güvenilir ve doğru ürün teslimatı ile çözüm ortağınız olmaktadır.
2cteknik Hassas El
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: 2cteknik Hassas El Aletleri
Sektörü: Makina » Takım Tezgahları
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Hırdavat / Nalburiye
Yetkili Kişi: ZAFER ÜNSAL
Adres: TERSANE CAD.NAFE SOK.ERDOĞANLAR İŞ MERKEZİ NO:3
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2544849
Web Sitesi: www.2chirdavat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
2cteknik Hassas El firma bilgileri. 2cteknik Hassas El adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda 2cteknik Hassas El ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

2cteknik Hassas El Aletleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.