2n Natural Nano Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.şti

"Hem Natural Hem Nano!"

Şirket Hakkında
NEDEN 2N NANO ?

5 Ekim 2009 tarihinde faaliyete geçen 2N NATURAL NANO ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ’nin tescil edilmesinin öncesinde, NANO teknolojisi konusuna ilgi duyan
üniversitelerdeki bilim adamlarımız ve yeni teknoloji uzmanı arkadaşlarımız dahil, uluslararası birçok kaynaktan derinliğine araştırmalar yaptık . Bir şey dikkatimizi çekti, ülkemizde bu konuya ilgi duyanlar ve bu işle iştigal edenlerin çoğu diğer ülkelerin markalarının reklamını yapıyorlar ve koltuğun ucunda arkaya yaslanmadan ceketi iliklenmiş vaziyette oturuyorlardı .Çıkış noktamız burası işte ! Farklılık olmalıydı ve 2N NANO farklılığın adı.
Halbuki , NANO teknolojisi insanlığın istifadesine sunulmuş çok faydalı bir ilim ve hizmet olunca, 2 N NANO olarak bu ideale gönül verenlerin koltuğun ucunda değil , toplantı masasında işbirliği yaptığı partnerlerinin karşısında oturmaları gerektiğini düşündük .
2N fikri , Natural Nano’nun baş harflerinin marka olarak ifade edilmesinden ibarettir.
2N NANO ; medikalden tekstile ve kozmetik dahil birçok iş konusunda markasıyla piyasaya ürün çıkaran , HEM NATURAL HEM NANO ! sloganıyla farklılığı yakalamış heyecanlı ve inanmış insanların ortaya çıkardığı ticari bir organizasyondur.
Şirketimizin iki yıllık hedefi nano reaktörünü faaliyete geçirerek natural nano ürünlerini Türkiyede üretmektir.
Beş yıllık planımızda da bir NANO ÜNİVERSİTESİ ’nin kurulması gündemimizdedir.
2N NANO markasıyla çıkacak ürünler bir Türk markası olarak şirketimizin uhdesindedir.

Bizi izlemeye devam edin !
2n Natural Nano
Ürün-Hizmetleri Hakkında
2N NANO, NATURAL NANO TEKNOLOJİSİNİN ÖNCÜSÜ !

2N NANO çevre dostu ürünleri konseptine dahil etmek üzere faaliyette olan ve bu doğrultuda Natural Nano Teknolojisini kullanan çevre dostu bir şirkettir.

Natural Nano Gücü ihtiva eden motor yağları başta olmak üzere endüstriyel ve madeni yağ kullanıcısı her sektöre hitabeden ürünleri konseptine dahil etmiştir.

Tekstil alanında 2N NANO markasıyla piyasaya arz edeceği Natural Nano Teknolojisi akıllı kumaşlardan üretilmiş erkek ve bayan giyim ürünlerinin yanında ev tekstili, deri ve dericilik sektörü ile diğer tekstil üreticilerine hitabeden Natural Nano hammaddeler üretilmektedir.

Kişisel bakım sağlayan kozmetik ürünlerinde ve insan sağlığını ilgilendiren ağız ve diş sağlığı başta olmak üzere, her türlü medikal destek ürünlerini Natural Nano Teknolojisi ile konseptine dahil edecektir.

Kolay kullanımlı ve fonksiyonel Natural Nano Teknolojisi uygulanmış ürünleri, Promosyon Sektörü için konseptine dahil etmiştir.

" HEM NATURAL HEM NANO !" sloganımız vazgeçilmez ilkemiz olacaktır.



İletişim Bilgileri
Firma: 2n Natural Nano Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.şti
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Organik Kimyasal Madde
Yetkili Kişi: Ahmet Kerimoğlu
Adres: TEKNOPARK
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (555) - 5200130
Faks: (555) - 5200130
Web Sitesi: http://www.2nnano.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
2N Natural Nanonun Misyon ve Vizyonu ! 2N NANO, Natural Nano Motor Yağı başta olmak üzere medikalden tekstile ve kozmetik dahil birçok iş konusund...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
2n Natural Nano firma bilgileri. 2n Natural Nano adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda 2n Natural Nano ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

2n Natural Nano Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.