2z Fümigasyon İlaçlama

Şirket Hakkında
Firmamız 2007 yılında hizmete girmiştir.Fümigasyon ve Haşere ilaçlama uygulamalarımız, konusunda uzman 3 Ziraat Mühendisi tarafından yapılmaktadır.Merkezimiz İZMİR ilidir.Aynı zamanda AYDIN ve MANİSA illerindede faaliyet göstermekteyiz.
Çevreye ve doğaya zarar vermeden İNSAN SAĞLIĞINA ve EVİNİZDE SİZİNLE BİRLİKTE OLAN EVCİL HAYVANLARINIZA ZARARSIZ ilaçlarla 24 SAAT ev ve işyerlerinizi ilaçlıyoruz.
Kullandığımız rodentisit ve insektisitler WHO (DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ) tarafından onaylı insan sağlığına ve çevreye zarar vermeyen preparatlardır.
İstekleriniz doğrultusunda işletmelerinizde önce uzman ekiplerimiz tarafından ön inceleme yapılmaktadır.Sorununuzun çözüm önerilerinden sonra gerekli haşere kontrol önlemleri
alınmaktadır.Ziyaretler sonunda size gerekli belgeler anında teslim edilmektedir.
Fümigasyon hizmetlerimizde gelen talep sonrası ilaçlamanın yapılacağı alana en kısa sürede uzman ekiplerimizle ulaşarak ilaçlamalarınızı yapmaktayız.

2z Fümigasyon İlaçlama
Ürün-Hizmetleri Hakkında




İletişim Bilgileri
Firma: 2z Fümigasyon İlaçlama
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Böcek İlacı
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » İlaç
Yetkili Kişi: FUNDA SİPAHİ
Adres: 1671 SOK.NO:233/A KARŞIYAKA/İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3302171
Faks: (232) - 3302171
Web Sitesi: www.2zfumigasyon.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
2z Fümigasyon İlaçlama firma bilgileri. 2z Fümigasyon İlaçlama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda 2z Fümigasyon İlaçlama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

2z Fümigasyon İlaçlama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.