3b Kurumsal Danısmanlık Ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti.

"Danışmanlığın Bir Adım Ötesinde"

Şirket Hakkında
3B Kurumsal Danışmanlık olarak çalışma izni alabilmeniz için gerekli tüm işlemleri sizin için biz gerçekleştiriyoruz !!!
3B Kurumsal Danışmanlık ilk olarak çalışma izni almak isteyen tüzel ve gerçek kişilerin çalışma izni alabilmeleri için gerekli olan koşul ve şartlara uygun olup olmadıklarını inceler.
Çalışma izni alması mümkün olmayan veya düşük bir şansı olan personel için nedenleri belirterek müşterisini uyarır. Bu sayede müşterilerinin iş gücü, zaman ve para kayıplarını önlemiş olur.
3b Kurumsal Danısmanlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: 3b Kurumsal Danısmanlık Ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti.
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Bahadır Şaşmaz
Adres: Kavaklıdere Mah. Büklüm Cad. No:23/3 Çankaya/ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (555) - 8907724
Web Sitesi: www.calismaizni724.com
Ürünleri
3B Kurumsal Danışmanlık olarak işletmesinde yada evinde yabancı personel çalıştırmak isteyen özel ve tüzel kişilerin güncel mevzuat çervevesinde ihtiy...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
3b Kurumsal Danısmanlık firma bilgileri. 3b Kurumsal Danısmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda 3b Kurumsal Danısmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

3b Kurumsal Danısmanlık Ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-05-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.