3d Lider Yapı

Şirket Hakkında
Güçlü teknik kadromuz ile yenilikçi, dinamik, verimli, güvenilir bir takım ruhu anlayışında; kalite, zamanındalık ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden taviz vermeden dünya standartlarına uygun olarak optimal fiyatlarla ve mümkün olduğunca çok istihdam yaratarak çevremize hizmet sunmaktayız.

Müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik, müşterilerimizin mevcut ve gelecekteki beklentilerini karşılayacak biçimde, tüm çalışanlarımızın aktif görev aldığı bir takım ruhu ile teknolojik gelişmelere göre kendimizi yeniliyor; siz değerli müşterilerimiz ve bölgemizin gelişimi için durmaksızın çalışıyoruz. 3 boyutlu duvar panelleri, zemin kaplama, cam fayans, resimli cam, barisol, tablolar, 3d nevresim, 3d stor perde, mermer görünümlü paneller.
3d Lider Yapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: 3d Lider Yapı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Duvar Kaplama
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Çelik Kapı
Yetkili Kişi: derya demir
Adres: ortacami mah. ördeklidere cad. no:35/1 tekirdağ
Şehir: Tekirdağ
Ülke: Türkiye
Telefon: (282) - 2622442
Web Sitesi: www.3dlideryapi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
3d Lider Yapı firma bilgileri. 3d Lider Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda 3d Lider Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

3d Lider Yapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-02-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.