3d Tasarım

Şirket Hakkında
3D Modelleme ve Animasyon
Fuar standları, bahçe düzenlemesi, bina dış cephe kaplaması, iç dekorasyon çalışması gibi tüm mimari görselleştirme imkanıda sunuyoruz. Gerek AutoCad gerekse de 3DS Max ortamında profesyonel çalışma arkadaşlarımız tarafından yapılmaktadır. Ayrıca 3D Animasyon film yapımında yine profesyonel çalışma arkadaşlarımızla sizlere hizmet vermekteyiz.
Web tasarım ve Hizmetleri
Günümüzde bir firma veya işletme için en önemli tanıtım araçlarından biride web sitesidir, ancak web sitesi sahibi olmanında bazı avantajları olduğu gibi dezavantajlarıda mevcuttur. Yıllarca aynı tasarımla kalmak, müşterilerinize karşı sizin prestijinizi düşüreceği gibi maddi anlamda da kaybe neden olur. Bizler web konusunda her alanda yardımcı oluyoruz. Tasarımı, yayınlanması, güncellenmesi ve hosting servisi gibi tüm işlerinizi sizi yormadan biz hallediyoruz.
Logo Tasarımı
Tasarım ajansı ekibi olarak hem yaratıcılığa hem de sıradışılığa önem vermekteyiz. Logo tasarım ekibimiz farklı etnik kültür yapısından oluşmuş olup, sürekli kendilerini geliştiren bir çizgide tasarımlar hazırlamaktadır. Her proje için iki logo tasarımcı ortak çalışmakta olup, proje boyunca diğer tasarımcı gruplarla sürekli fikir alışverişinde bulunmaktadır. Ekip olarak, müşterilerimize firmanın kurumsal kimliğini ve felsefesini en iyi şekilde yansıtan logo tasarımlar sunmayı bir borç bilmişizdir.
ayrıca iç mimarlık dekrasyon mobilya imat hizmetleride vardır
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: 3d Tasarım
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
İkincil Sektörü:Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: oğuz yavuz
Adres: istanbul kcoaeli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 5226572
Web Sitesi: http://www.oguzyavuz.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
3d Tasarım firma bilgileri. 3d Tasarım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda 3d Tasarım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

3d Tasarım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.