3s Güvenlik Sistemleri

"DOSTLUĞA DÖNÜŞEN GÜVEN"

Şirket Hakkında
3S Güvenlik sistemleri 1998 yilinda kurulmustur. Son kullanicilara ve güvenlik firmalarina ürün, uygulama ve teknik servis konularinda hizmet vermektedir.
3S Güvenlik Sistemleri, Güvenlik çözümlerini uygun ürün ve fiyatlarla sunarken memnun ve mutlu müsteri portföyü olusturdu, Güvenlik sistemleri nin ciddiyetini ve hassasiyetini ögreterek uyguladi,

Toplam kalite kavrami çerçevesinde kendisini daima gelistiren 3S'in vizyonu TÜRKIYENIN EN IYI ELEKTRONIK GÜVENLIK SIRKETI OLMAK'tir.
2000 Yilin da Mecidiyeköydeki yeni sirket merkezimize tasinarak başladığı yatırımları.

2004 Yılında 444 lü çağrı merkezi
2006 Yılında İSO 9001-2000 belgesinin alınması.
2007 Yılında LİNUX® ve İNTERFOX® markalarını Türkiye Distribitörlüğünü katması.
2007 Yılında CE, TSE, Satış sonrasını yeterlilik ve garanti belgelerinin alınması.
2007 Yılında Türkiyenin ilk NTV CNN TÜRK ve CNBCE gibi büyük 3 ulusal kanalda yaptığı TV reklamları.
2010 Yılında Kendi binasını satın alması.
2011 Yılında Türkiyenin ilk Dünyanın ise sayılı firmaları arasına girerek Iphone Apple Store da kendi yazılımı olan Panreda® IP Cam Viewer Pro© programı
2012 Panreda® WVR© (Web Video Recording) Sistemi ile dünya çapında bir ilk e imza atıp güvenlik kamerası kayıtlarınızı yüksek güvenlikli internet sunucularımıza kaydedip ve izlenebilen sistemi hayata geçirerek,
Vizyonuna emin adımlarla ilerlediğini kanıtlamaktadır.

Yaptigimiz yatirimlar, her zaman müsterilerimizin daha kaliteli, yüksek teknoloji içeren ve güvenilir hizmetler alabilmeleri içindir.
Aldigimiz önemli entegre projeler ile işimizdeki profesyonelliğimizi, yetiştirdiğimiz kendi personelimizin basariları ve müsterilerimizden aldığımız takdirler, GELECEGIN SIRKETI olacağimizı şimdiden kanitladığına inaniyoruz.

3S elektronik güvenlik sistemleri sektöründe 15 yıllık tecrübesi ile mesleğini; VİZYONU, MİSYONU ve İLKELERİ ile geleceğe taşırken, iz bırakan bir kuruluş olma yolunda emin adımlarla ilerleme
3s Güvenlik Sistemleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
3S Güvenlik sistemleri, 15 yıllık tecrübe ve sektör deneyimi ile binlerce kurulu sistem ve memnun müşterilerinin haklı gururunu yaşamaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: 3s Güvenlik Sistemleri
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Hizmet » Güvenlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Müşteri Hizmetleri
Adres: Esentepe Mah. 2403/1 Sokak Tulgar Apt. No 11 Sultangazi İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4440152
Faks: (212) - 4440152
Web Sitesi: http://www.3s.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
3s Güvenlik Sistemleri firma bilgileri. 3s Güvenlik Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda 3s Güvenlik Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

3s Güvenlik Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-05-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.