4y Dental Medikal Endüstriyel Ürünleri San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Bursa Merkez de bulunan firmamız, 10 yılı aşkın süredir medikal sektöründe emek vermiş deneyimli bir kadro tarafından kurulmuş olup; dental, medikal ve endüstriyel olmak üzere, üç ayrı alanda, cihaz, sarf malzeme, dezenfeksiyon, sterilizasyon, antisepsi ürünlerinin satış ve pazarlama faaliyetlerini Güney Marmara Bölgesi'nde sürdürmektedir.
İş kollarımızı oluşturmaktadırlar;
•Bilgi, emek, teknoloji ile desteklenmiş kaliteli ürün,
•Pazar talep ve beklentilerine uyum,
•Dinamik hizmet,
•Güvenilir ve çözüm odaklı işbirliği

Dürüstlükten asla vazgeçmeden; kaliteli hizmet anlayışı ile ekonomik çözümler üreten firmamız, siz değerli sağlık kurum, kuruluşları ve gıda üreticilerimize dolayısı ile ülkemiz sağlığına katkıda bulunabilmeyi ana hedef olarak seçmiş, örnek bir işletme olabilmeyi ilke haline getirmiştir. Sağlık kurum ve kuruluşları ile gıda üretim alanlarında dezenfeksiyon planlaması / ortam dezenfeksiyonu, diş hekimliğinde kullanılan bilimum sarf ve cihazlar, enfekte hasta yaralarının bakımında kullanılan antiseptik solüsyonlar, hemostatik kanama durdurucular, özel yara örtüleri, hastane ve gıda üretimi yapılan geniş alanların tümü ile dezenfekte edilmesi konularına yoğunlaşan firmamız sizlerin hem ihtiyaçlarını karşılamakta hem de danışabileceğiniz deneyimli bir kadroyu bünyesinde barındırmaktadır.

Önemli birçok markayı yerel anlamda bünyesinde bulunduran firmamız, her geçen gün, sizlerle birlikte, sizlerin memnuniyeti doğrultusunda hizmet çıtasını en yukarıya taşıyacak ve sizlere en doğru hizmeti vermeye devam edecektir.
4y Dental Medikal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: 4y Dental Medikal Endüstriyel Ürünleri San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Dişçilik Malzemeleri
Yetkili Kişi: BARIŞ YILANCI
Adres: Aktarhüssam mah. Hacı yakup sk. No:32/4 Osmangazi/BURSA
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2209309
Web Sitesi: http://www.4y-dme.com
Ürünleri
lateks pudralı eldiven
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
4y Dental Medikal firma bilgileri. 4y Dental Medikal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda 4y Dental Medikal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

4y Dental Medikal Endüstriyel Ürünleri San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-01-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.