A.akdeniz İnşaat Konstrüksiyon Yapı

Şirket Hakkında
Firmamız, yılların üzerimizde biriktirmiş olduğu bilgi, tecrübe ve detaycı kalite anlayışının eseri olarak 2009 yılında İstanbul’da kurulmuştur.

Ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunan, topluma ve çevreye karşı sorumluluklarının bilincinde, sürekli gelişmeyi yaşam tarzı haline getiren, teknoloji ve kalite açısından sektöründe lider bir kuruluş olmak; müşterilerimize maksimum faydayı maksimum kaliteyle sağlayacak ürün ve hizmetleri profesyonel biçimde sunmak ve %100 memnuniyet sağlamak firma felsefemizdir.
A.akdeniz İnşaat Konstrüksiyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: A.akdeniz İnşaat Konstrüksiyon Yapı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Yapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı ve Ev
Yetkili Kişi: ALİ AKDENİZ
Adres: ÇINARDERE MAH.AKAN SOK.NO:10 KAT:2 PENDİK/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5983420
Web Sitesi: www.konstrüksiyonyapı.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
A.akdeniz İnşaat Konstrüksiyon firma bilgileri. A.akdeniz İnşaat Konstrüksiyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda A.akdeniz İnşaat Konstrüksiyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

A.akdeniz İnşaat Konstrüksiyon Yapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.