A.b İnter Global Tercüme Hizmetleri

Şirket Hakkında
A.B INTER GLOBAL tüm dünya dillerinde ve her tür konuda siz sayın müşterilerimize sınırsız çözüm ortaklığı sunmaktadır.

Kurumsal bir firma yapısında olan firmamızın ilk temel prensibi siz müşterilerimize Kurumsal yapı içerisindeki teknoloji, iş prensipleri ve hizmet kalitesini sunarken aynı zamanda bireysel firmalar seviyesindeki yakınlığı ve ilgiyi göstermektir.

Her biri çevirmen olarak çalıştığı dillerde ve çeviri konularında uzmanlaşmış, sayıları 600’ü aşan özenle seçilen tercüman kadromuzla ve profesyonel proje yönetim ekibimiz ile çeviri ihtiyacınızı en kaliteli ve hızlı şekilde karşılamak üzere 7/24 hizmetinizdeyiz.

Geniş hizmet yelpazemizde, tüm dillerde ve tüm faaliyet alanlarında, ister yazılı ister sözlü, kurumsal ya da bireysel çeviri taleplerinize uygun olarak müşterimizin ihtiyaçları doğrultusunda düzenlenmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: A.b İnter Global Tercüme Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Çeviri / Tercüme
İkincil Sektörü:Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Mehmet Yavuz
Adres: Barbaros Bulvarı Eski Yıldız Caddesi No: 36 K: 1 D: 1 Beşiktaş/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2362414
Web Sitesi: www.tercumegrup.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
A.b Inter Global
A.B INTER GLOBAL tüm dünya dillerinde ve her tür konuda siz sayın müşterilerimize sınırsız çözüm ortaklığı sunmaktadır. Kurumsal bir firma yapı...
A.b İnter Global firma bilgileri. A.b İnter Global adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda A.b İnter Global ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

A.b İnter Global Tercüme Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.