A Plus Life

"ÜZERNİZDEKİ ARTI DEĞER"

Şirket Hakkında
A Plus Life, İstanbul ili OSMANBEY SAMANYOLU SOK.36-7 MEŞRUTİYET MAH. İSTANBUL adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi ADNAN KARA dir.
A Plus Life
Ürün-Hizmetleri Hakkında
A PLUS LIFE



Firmamız A Plus Life Tekstil, Adnan Kara adına 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden itibaren sürekli kendini yenileyen ve tasarımları ile farklılık yaratan erkek giyim sektöründe Türkiye’nin önde gelen tekstil ve konfeksiyon firmalarından birisi olmaya aday bir kuruluştur.

A Plus Life markası ile başlanılan markalaşma süreci RED SQUARE, INSIGNIA, ve KAEN markalarıyla devam ettirmektedir. Bu markaların içerisinde A Plus Life markası şirket bünyesindeki en önemli markadır. A Plus Life kendine özgü tasarımı ve farklılık yaratan koleksiyonuyla önümüzdeki dönemlerde kendi segmentinde diğer marka ve rakiplerinin üstünde olmayı hedeflemiştir.

Firma sahibimiz Adnan Kara yıllar süren tekstil ve konfeksiyon deneyimini kendi markası A Plus Life’ı oluşturarak dünya pazarına bu markayı sunmak ve geliştirmek üzerine yoğunlaştırmıştır. Firmamız Almanya, Yunanistan, ispanya, Romanya, ABD, Rusya, Türki Cumhuriyetler, İran, Irak, Lübnan, Dubai gibi dünyanın pek çok ülkesinde üstün kalite, farklı koleksiyon ve uygun fiyat anlayışı ile ürünlerini satışa sunmaktadır.





İletişim Bilgileri

Tel: 0212 / 232 85 82

Fax: 0212 / 232 85 94

Adres: Meşrutiyet Mah. Samanyolu Sok.

No: 36/7 Şişli-Osmanbey

Mail: karaadnan@hotmail.com
İletişim Bilgileri
Firma: A Plus Life
Sektörü: Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Jeans / Kot
Yetkili Kişi: ADNAN KARA
Adres: OSMANBEY SAMANYOLU SOK.36-7 MEŞRUTİYET MAH. İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2328582
Faks: (212) - 2328594
Web Sitesi: adnankara@aplustextil.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
GÖMLEK
İlan Talep ve Teklifleri
Erkek Dış Giyim Satımı
A PLUS LIFE ERKEK DIŞ GİYİM ÜRÜNLERİ TOPTAN SATIŞI
A Plus Life firma bilgileri. A Plus Life adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda A Plus Life ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

A Plus Life firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.