A Plus Promosyon Ürünleri

"Avrupa kalitesinde uzak Doğu fiyatları ile çok şık ve kaliteli usb flash bellek modellerimiz..."

Şirket Hakkında
Promosyon ürünleri sektörünün çok çeşitli ürün yelpazesi arasında kendine ayrıcalıklı bir yer edinmiş olan usb flash bellek, ülkemizde gerek ithal gerekse chip kısmı ithal olup, kasa kısmı yerli üretim şeklinde, çok çeşitli kalite, görünüm ve fiyat aralığı ile siz değerli tüketicilerle buluştular.

Gerek beğeninizi kazandılar halen talep görüyorlar, gerekse memnun kalmayıp bir daha dönüp yüzüne dahi bakmadınız. Bizler siz tüketicimizin nasıl bilinçli olduğunu gayet iyi bilenlerdeniz. Sizlerin önünüze; Kalite standardımızı geçmeyen ürünleri çıkarmaktansa, bekleyip daha iyiye ulaşınca sizlerle buluşturabileceğimiz ürünleri karşınıza çıkarmayı yeğleyeceğimizi bilmenizi umarız…

Gün o gündür!…

Karşınıza “Avrupa kalitesini Uzak Doğu fiyatları ile” çıkarmanın vakti zamanı gelmiştir. Görünüm şıklığı, kullanım kalitesi ve ergonomik boyutları, teminatlı kalite, benzersiz baskı kalitesi ve son derece kısa sürede teslimat garantisi ile… Tüm bunların ötesinde flash bellek fiyatlarımızı ürün kalitemizle kıyasladığınızda çok uygun bulacağınızdan eminiz…

Gelecekte keyifli bir çalışma ortamı yakalayacağımızı umar, sizleride güvenle ve gururla ürünlerimizle buluşturmayı dileriz.

Saygılarımızla

A Plus Promosyon Ürünleri Yönetimi
A Plus Promosyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: A Plus Promosyon Ürünleri
Sektörü: Diğer Sektörler » Hediyelik Eşya
İkincil Sektörü:Hizmet » Promosyon
Yetkili Kişi: Gurcan
Adres: Kireçburnu Mah. Sümbül Sokak Akdeniz Aralığı No.1/1 Tarabyaüstü
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2232191
Web Sitesi: http://flash-bellek.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
A Plus Promosyon firma bilgileri. A Plus Promosyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda A Plus Promosyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

A Plus Promosyon Ürünleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.