A.s.cephe Giydirme Sistemleri

"Binanız bizimle kimlik kazanır"

Şirket Hakkında
Firmamız Almanyada halen cephe kaplama konusunda faaliyetlerine devam etmekte olan AS Montage GmbH Kurucusu Mehmet Ertürkün 25 yıldır edindiği tecrübe ile, Ülkemizde de Siz müşterilerine :-Her tür cephe kaplama uygulaması (Kompozit, Söve, Mantolama, İzolasyon ve Siding vb.)-Çatı İzolasyon, Kaplama ve Tamir Bakım-Dekoratif Modelleme ve uygulama hizmetleri-Havuz, Bahçe ve Peyzaj modelleme ve uygulama  Hizmetleri-Ahşap, Taş Cephe Kaplama uygulamaları-Çelik Kapı Uygulamaları-Aluminyum ve PVC Pencere Sistemleri Satış ve Montaj Hizmetleri-Açık Büfe ve Kafeterya düzenleme ve Yapım işleri ile-Mimarlık ve Modelleme HizmetleriEvini Yenile Kampanyası dahilinde her tür Konut tamir ve yenileme, Hizmetleri vermektedir.Ayrıntı için lütfen Firmamıza danışınız...
A.s.cephe Giydirme Sistemleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
1985 Yılında Almanyada Kurulan firmamız. Dış cephe giydirme alanında uyguladığı projeler ile Almanya’da güven veren firma statüsünü almıştır. Firmamız ilk kurulduğu günden itibaren kaliteden ödün vermeyerek, tedarikçi firma arayışlarını hep bu yönde sürdürmüştür. Tedarik firmaları, Tasarım ekibi ve Montaj ekibi ile her zaman bir bütünü oluşturan firmamız "Zincirin en zayıf halkası, En güçlü noktası kadar sağlamdır." prensibi ile düzenli olarak bütününü oluşturan parçalarının kontrolünü sağlamıştır. Türkiye’de gelişen dış cephe kaplama ve izolasyon sektörünü dikkate alarak ülkemizde yeni bir oluşuma giren firmamız , 2009 yılında Bursada bir şubesini devreye sokmuştur. Almanyadaki bilgi beceri ve tecrübelerini en son teknolojiyle birleştirerek artık kendi vatandaşlarına da hizmet verecek olan firmamız Almanyada olduğu gibi Türkiyede de bir marka olma yolunda sağlam adımlarla ilerlemektedir.
Hizmetlerimiz
-- Cephe Giydirme Sistemleri (Cam, Ahşap, Silikon Giydirme Sistemleri, Taş, Mantolama vb)
-- Çatı Sistemleri
-- Balkon Kapatma Sistemleri
-- İzolasyon
-- Asma Tavan Sistemleri
-- Pencere (PVC&Aluminyum Çerçeve İşleri)
-- Vitrin Sistemleri
-- Boya
-- Totem ve Çelik Kapı İşleri
İletişim Bilgileri
Firma: A.s.cephe Giydirme Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Duvar Kaplama
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Söve
Yetkili Kişi: Mehmet Ertürk
Adres: Buttim D4 BL.,No:1259
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2116222
Faks: (224) - 2116263
Web Sitesi: www.ascurtainwall.com
Ürünleri
Aluminyum Küpeşte, dekoratif amaçlı söve ve bombeli cam ile, komple cam ve silikon cephe giydirme örnek uygulamamızdır!
paslanmaz ve aluminyumdan dekoratif korkuluk ve güvenlikli küpeşte tasarım ve modeller
Basit olarak binanızı izole etmek için kullanılan bu yöntemle, bir daha boya gereksinimiz olmaksızın, haşare oluşumunu da engelleyecek, bina ömrünüzce...
İlan Talep ve Teklifleri
Cephe Kaplama Ve İzolasyon İşleri İtina İle Yapılır
deneyimli kadromuz ile Cephe Giydirme ve Kaplama işleriniz modelleme safhasından montaj ve iş bitimine dek itina ile tamamlanır.
A.s.cephe Giydirme Sistemleri firma bilgileri. A.s.cephe Giydirme Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda A.s.cephe Giydirme Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

A.s.cephe Giydirme Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.