A-smart Araç Takip Ve Yönetim Sistemleri

Şirket Hakkında
“Teknolojinin Yeni Tanımı” sloganı ile yola çıkan A-TEL Telekomünikasyon, 2012 yılı itibari ile Takip ve Yönetim Sistemleri konusunda “A-Smart” markasını yarattı.

A-TEL; sektördeki bilgi birikimi, müşteri ağı, teknik ve bayi servis ağı, kamu ve özel sektördeki deneyimleri, savunma sanayindeki başarıları ve ihracatları ile kanıtladığı kalite ve üstünlüklerini
A-Smart markası ile yeni bir platforma taşıyor.

A-Smart’ın yazılım ve donanım çözümlerinin geliştirilmesi, gerekli bayi alt yapısının kurulması, takip ve yönetim sistemleri konusunda hizmet vermeye başlaması üç ay gibi kısa bir sürede tamamlandı.

A-TEL Telekomünikasyon’un Mobil Uygulamalar Birim Yöneticisi Sn. Veli UYSAL, A-Smart markasının doğuşunu ve hedeflerini şöyle anlatıyor ;

“ Kamu ve özel sektör araç sayılarının, özellikle son yıllarda filo kiralama firmalarının cazip rakamlarına paralel olarak artması; bu araçların personel tarafından doğru ve amacına uygun kullanılması, yakıt tasarrufu sağlanması, trafik kurallarına uyulması gibi nedenlerle takibini zorunluluk haline getirmiştir.

A-Smart Takip ve Yönetim Sistemleri firmaların ve kamu sektörünün; araçlarının hızları, gün içinde kaç kilometre yol aldıkları, rölantide çalışma süreleri, anlık ve geçmişe dönük konumları gibi konularda detaylı bilgi almalarına olanak sağlayan detaylı bir yazılım ve donanıma sahiptir.

Takip ve Yönetim Sistemleri bünyesinde personel takip, konteyner takip, insansız haberleşen makineler gibi geleceğin takip ve yönetim sistemleri üzerine Ar-Ge çalışmalarımız sürmektedir. Halen çalışmaları devam etmekte olan “personel takip projelerimiz” ile sektörde bu alanda da önemli bir marka olmayı hedeflemekteyiz.

Öte yandan A-Smart’ın TÜBİTAK destekli telemetri projeleri de aynı hızla sürmektedir. Enerji verimliliği konusunda ülkemizdeki büyük bir eksiği gidermek için, ülkemizde daha önce denenmemiş bir sistemin çalışmalarını sürdürüyoruz.
A-smart Araç Takip
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: A-smart Araç Takip Ve Yönetim Sistemleri
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik
Yetkili Kişi: Veli UYSAL
Adres: Hilal Mah. 677 Sok No:9
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2210000
Web Sitesi: http://www.a-smart.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
A-smart Araç Takip firma bilgileri. A-smart Araç Takip adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda A-smart Araç Takip ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

A-smart Araç Takip Ve Yönetim Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-04-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.