Abanikler Otogaz Dönüşüm Sistemleri

Şirket Hakkında
Abanikler lpg maslak merkez servislerinde enjeksiyonlu ve karbüratörlü araçların yüksek atiker teknolojisiyle tüm marka ve model araca kaliteli bir işçilikle montaj yapmaktadır. İki yıl garantili olan atiker dönüşüm sistemleri otomobil yakıtında %45 varan tasarruf sağlamaktadır.

Satış, montaj, bakım ve onarım sonrası sunduğu hizmetlerde müşteri memnuniyetini ilke edinen abanikler lpg tse belgesi iso 9001-2000 belgesi ile avrupa standartlarında servis donanımıyla sektörde bir marka olmuştur.
Abanikler Otogaz Dönüşüm
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Abanikler Otogaz Dönüşüm Sistemleri
Sektörü: Enerji » Akaryakıt / Doğal Gaz / Kömür
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv / Oto Yan Sanayi Diğer
Yetkili Kişi: Hasan Abanik
Adres: 100.Yıl Oto Sanayi Sitesi G.52 Sk. Abanikler İş Hanı 42/2 34398 Maslak
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3461818
Web Sitesi: http://www.abanikler.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Abanikler Otogaz Dönüşüm firma bilgileri. Abanikler Otogaz Dönüşüm adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Abanikler Otogaz Dönüşüm ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Abanikler Otogaz Dönüşüm Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.