Abc Sağlık Ve Spore Mlz

Şirket Hakkında
Firmamız 1995 yılından bu yana ortopedi camiasına hizmet etmektedir.

ABC TIP SAĞLIK SPOR MALZ. adı altında faaliyetlerine 1997 Kasım ayından itibaren başlamıştır.

Şirketimiz neopren bandaj ithalatı ile başladığı çalışmalarını 1998’den itibaren imalatçı ve ithalatçı olarak devam etmektedir.1998’de ilk neopren mamullerin imalatı, daha sonra korse v.b. grup ürünlerle devam etmiştir. 1999’da ortopedik boyun yastıkları ve yatakları portföyümüze girmiştir. 2000 yılında ise ilk defa silikon ürünlerin imalatı gerçekleştirilmiştir. Ana malzeme olarak neopren, dokuma, silikon, ve yastık ürünleri ile farklı sektörlere hizmet sunmaktadır.(Ortopedi, hastane, spor, hipermarketler, otel )

Yurt dışında Almanya, Hollanda, İspanya, Portekiz ve doğu bloğu ülkelerine ihracatımız bulunmaktadır. 2003 yılının Kasım ayında Almanya’daki temsilciliğimizi de Avrupa’daki müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak ve yurt dışını daha yakından takip etmek için faaliyete geçirdik.

Hedefimiz ülkemiz için her zaman ilklere imza atmak, bunu dünyaya yayarak engelli, hasta, sağlam tüm insanların yaşam standartlarını yükseltici ürünler geliştirmek ve bunu onlara en ekonomik şekilde sunmak.Bizler bunun için varız, var olmaya devam edeceğiz.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Abc Sağlık Ve Spore Mlz
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Ortopedik Malzeme
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
Yetkili Kişi: Bahtiyar Karaismailoğlu
Adres: Mezarlıküstü cd.No:5/1 Firuzköy Avcılar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6908836
Faks: (212) - 6908415
Web Sitesi: http://www.abcteks.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Abc Sağlık Ve firma bilgileri. Abc Sağlık Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Abc Sağlık Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Abc Sağlık Ve Spore Mlz firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-12-2006 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.