Abdioğulları Plastik Ve Ambalaj Sanayi A.ş.

Şirket Hakkında
Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş. 1993 yılından bu yana, plastik ambalaj sektöründe faaliyet göstermekte olup, kurulduğu günden bugüne yüksek teknolojiyle PP ve PE bazlı sentetik ambalaj ürünleri ve tarım ipi çeşitleri üretmektedir. Tarımsal ve Endüstriyel ürünlerin korunmasında ve ambalajlanmasında son teknoloji ürünü makineleri ve tecrübeli elemanları ile üretim yapan Abdioğulları; 650 çalışanı, 89.000 m2 açık, 37.000 m2 kapalı alanı ile Türkiye’ nin en büyük dokunmuş ve örülmüş plastik ambalaj üreticilerinden birisidir. ISO 9001 Kalite Belgesi, TSE, TSEK ve Gıda Sicil Sertifikasına sahip olan firmamız, üretiminin %35’ni ihraç etmekte olup, firma bünyesinde geniş bir ürün portföyü bulundurmaktadır.
Abdioğulları tarafından kurulan Filpa Ambalaj ve Dış Ticaret A.Ş. ise, ürünlerin başta Avrupa ülkeleri olmak üzere 25 ülkeye ihracatını yaparak ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Abdioğulları Plastik Ve Ambalaj Sanayi A.ş.
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Sanayi
İkincil Sektörü:Ambalaj » Plastik Ambalaj
Yetkili Kişi: SALİH SÜTCÜ
Adres: ADANA HACI SABANCI ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ OSB SABANCI CADDESİ NO:8 SARIÇAM
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (322) - 3943627
Web Sitesi: www.abco.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Abdioğulları Plastik Ve firma bilgileri. Abdioğulları Plastik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Abdioğulları Plastik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Abdioğulları Plastik Ve Ambalaj Sanayi A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.