Abec Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Şirket Hakkında
Makina otomasyonu, bina otomasyon sistemleri, kamera güvenlik, hırsız alarm ve yangın alarm sitemleri konusuda her türlü teknik ihtiyacınıza kısa sürede cevap verebilecek düzeyde alanında uzman makine ve elektrik mühendislerinin tecrübe ve bilgi birikimleri ile kurulan ABEC Elektrik Otomasyon;
Elektrik taahhüt ve projelendirme, Elektrik pano imalatı ve montajı, PLC ile otomasyon sistem kurulumu, Proje analizi, SolidWorks programı ile 3 boyutlu makine çizimi ve projelendirilmesi, işi verilen zamanda bitirme hassasiyeti, bitirilen işin tüm proje raporlarını eksiksiz CD ile teslimatı, Manüel makinelerin otomasyon revizyonları, Devreye alma, dokümantasyon, satış sonrası teknik destek, Uzman teknik kadromuz ile akıllı fabrika sistemleri uygulamasıyla üretim sistemlerinin uzaktan kontrolü, makinelerin anlık ve istenilen aralıklarda üretim bilgisi makine verimi ve makinelerde harcanan güç bilgisi ve makina akım bilgisi ile makine arızalarının ön tespiti hususlarında teknolojik uygulamalar ve çözümler sunma faaliyet alanlarında hizmet vermektedir.
Abec Elektrik İç
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Abec Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Ölçüm / Otomasyon
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: EMRE ORHAN
Adres: PERPA Tic. Mrk. A Blok K:9 No:1247 Şişli / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 4429628
Web Sitesi: www.abecotomasyon.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Abec Elektrik İç firma bilgileri. Abec Elektrik İç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Abec Elektrik İç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Abec Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-12-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.