Abr İşitme Cihazları Merkezi

Şirket Hakkında
ABR İşitme Cihazları Merkezi ;

2005 yılında kurulan firmamız Phonak, Sıemens, Wıdex, Oticon, Resound, Audio Service işitme cihazları satışı yapılmaktadır.Her marka model işitme cihazı tamiri, işitme cihazı pili, kulak kalıbı, odyometrik testler, işitme cihazı aksesuarları ve işitme cihazı rehabilitasyon hizmetleri verilmektedir.SGK anlaşmamız vardır.
Abr İşitme Cihazları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Abr İşitme Cihazları Merkezi
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler
Yetkili Kişi: arzu gede
Adres: millet cad. no:12 d:2
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2833010
Web Sitesi: www.isitmecihazidunyasi.com
Ürünleri
Phonak işitme cihazı her kayıba hitap eden geniş ürün yelpazesi ile çok güçlü serisi olan Naıda modeli ile cevap veriyor.4-6-16-20 kanal aralığında mo...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Abr İşitme Cihazları firma bilgileri. Abr İşitme Cihazları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Abr İşitme Cihazları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Abr İşitme Cihazları Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.