Absolute Eğitim Ve Danışmanlık Merkezi

"Yönetin"

Şirket Hakkında
Artık tüm dünyada kurum ve kuruluşların gücü, saygınlığı, profesyonelliği, kalite anlayışı bir anlamda çalışan insan kaynaklarına sunmuş oldukları eğitim fırsatları ile de değerlendirilmektedir. Ayrıca, yapılan araştırmalarda çalışanlara sunulan eğitim programlarının, motivasyonu artırmada en öncelikli tetikleyicilerden biri olduğu ortaya konmuştur.

Günümüz Türkiyesinde ve gelişmekte olan ülkelerin hemen hemen çoğunda planlama ve değerlendirme konularında yetersizlikler mevcuttur. Bu yetersizlikler kurum ve bireylerin gelişimlerini olumsuz etkilemekte ve verim almayı güçleştirmektedir. Bilinçsiz planlanarak veya planlanmadan ve sonuçları değerlendirilmeden alınan eğitim programlarının ihtiyacı karşılamada iş verimini ve çalışan motivasyonu artırmada etkinlik derecesi düşüktür. Sonuçları belgelenemediği içinde bu eğitimleri planlayan ve uygulayan İnsan Kaynakları veya Eğitim birimlerini, yöneticilerine veya sponsorlarına karşı güç durumda bırakmaktadır.

Bütün bu anlayıştan yola çıkarak Absolute Eğitim ve Danışmanlık Merkezi, eğitimi tıpkı tanımında olduğu gibi bir süreç olarak kabul eder ve eğitim ihtiyacının belirlenmesinden, planlaması aşamasına, uygulama aşamasından, izleme-değerlendirme aşamasına kadar hizmet verdiği kurum ve kuruluşların yanında olur ve destek verir.

Yönetim, İnsan Kaynakları, Kişisel Gelişim, Satış-Pazarlama, Outdoor üst başlıkları altında eğitim hizmeti veren Absolute Eğitim ve Danışmanlık Merkezi, eğitim ihtiyacınızın profesyonel bir anlayış ile belirlenmesi, planlanması, uygulanması ve uygulama sonrası belli aralıklarla etkinliğinin izlenmesi ve değerlendirmelerin raporlanması işlemlerini artı hiçbir ücret talep etmeksizin eğitim hizmeti bedeline dahil olarak gerçekleştirir.

Absolute Eğitim ve Danışmanlık Merkezi, Stratejik Yönetim Danışmalığı hizmetleri ile her boyuttaki, her sektördeki kurum ve kuruluşların kurumsallaşma çabalarına destek verir ve rekabetin hızla arttığı iş dünyasında farklar yaratarak, rakiplerinin önlerine
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Absolute Eğitim Ve Danışmanlık Merkezi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Kurumsal Eğitim
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Bireysel Eğitim
Yetkili Kişi: Bürke Aycan
Adres: Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2413770
Faks: (312) - 2413770
Web Sitesi: http://www.absolute.gen.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Absolute Eğitim Ve firma bilgileri. Absolute Eğitim Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Absolute Eğitim Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Absolute Eğitim Ve Danışmanlık Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-08-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.