Ac Grup Yapı Gıda Ve Taşımacılık Ltd.şti

Şirket Hakkında
AC Grup gerek inşaat gerekse taşımacılıkta elde ettiği başarıyı kurulduğu 2002 yılından itibaren GIDA sektöründe de kaliteden ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden devam ettirmektedir.

AC Grup faaliyetleri arasında yer alan AC Gıda, çeşitli ürünlerin temsilciliğini yapmaktadır.Bu ürünlerin arasında Kayısı çekirdeğinden yapılan Apricotella çikolata, Helva, bakliyat ve baharat çeşitlerimiz, toz şeker, küp şeker, çay, makarna ve tüm muhtelif gıdalar bulunmaktadır.

Türkiyenin önde gelen firmalarına gıda ve ihtiyaç maddeleri ürünlerini deneyimli ekip ile müşterisine sunmaktadır.
Ac Grup Yapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ac Grup Yapı Gıda Ve Taşımacılık Ltd.şti
Sektörü: Gıda / Tarım » Hububat / Bitkisel Ürünler
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Melek Gürbüz
Adres: Arakiyeci Hacı Cafer Mah. Dr. Fahri Atabey Cad. No: 69 34668 Üsküdar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3105100
Web Sitesi: www.ac-grup.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Perlit Çatı Malzemeleri
AC GRUP YAPI LTD STİ; geniş renk seçeneğine sahip doğal perlit ve çimento alaşımlı çatı, duvar ve yer kaplama elemanlar sunmaktadır. http://www.ac-g...
Tüm Bakliyat İhtiyaçlarınız En Uygun Fiyata Karşılanır
AC GRUP GIDA LTD STI Bakliyat, Hububat, Kuru gida Baharat alim ve satimlarinizda bizden fiyat almadan karar vermeyin…Her tur gida alim ve sati...
Ac Grup Yapı firma bilgileri. Ac Grup Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ac Grup Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ac Grup Yapı Gıda Ve Taşımacılık Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.