Açel Çevre Atık Enerji Uluslararası Mühendislik Danışmanlık

Şirket Hakkında
Açel Çevre Atık, Amasya ili Ziyapaşa Bulvarı Şeyh Zekeriya Sok. Adnan Özkök İş Merkezi Kat : 4 No: 8 - Amasya adresinde bulunmaktadır. Firma Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi açel çevre dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Çevre izinleri, İş sağlığı ve Güvenliği, Geçici Faaliyet Belgesi, Çed Raporu,Enerji, Çevre İzin veya Çevre İzin ve Lisans, Teknik Yardım ve Yapı İşleri ,Kontrolluk Hizmetleri, Mühendislik Müşavirlik Araştırma Geliştirme, Etüt, Fizibilite ,Proje, Emisyon,tarım ve kırsal kalkınma projeleri , avrupa birliği projeleri ,EU Projects.
İletişim Bilgileri
Firma: Açel Çevre Atık Enerji Uluslararası Mühendislik Danışmanlık
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
Yetkili Kişi: açel çevre
Adres: Ziyapaşa Bulvarı Şeyh Zekeriya Sok. Adnan Özkök İş Merkezi Kat : 4 No: 8 - Amasya
Şehir: Amasya
Ülke: Türkiye
Telefon: (358) - 2122090
Web Sitesi: http://www.acelcevre.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Açel Çevre Atık firma bilgileri. Açel Çevre Atık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Açel Çevre Atık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Açel Çevre Atık Enerji Uluslararası Mühendislik Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.