Acer Tamir Servisi

Şirket Hakkında
Firmamız Acer Marka Notebook – Laptop – Dizüstü bilgisayarların bakım, onarım, tamir ve servislik hizmetlerini vermektedir. TÜRKİYE ' nin muhtelif noktalarında alt bayilikleri bulunmaktadır. Servisimiz 6 yıldır ISO ve TSE kalite belgelerine sahiptir. Yurt genelinde adresinizden kargo aracılığı ile arızalı ürünlerinizi aldırıp onarımlarını yaparak tekrar adresinize gönderiyoruz. Acer Servis, Notebook, Laptop, Tablet pc, Dizüstü pc Servisi, Tamiri, onarımı, bakımı, teknik servisi hizmetleri verilmektedir.
Acer Tamir Servisi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Acer Tamir Servisi
Sektörü: Bilgisayar » Donanım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Bilgisayar Bakım ve Servis
Yetkili Kişi: Nilüfer Özdemir
Adres: Merkez Mah. Atatürk Cad. No:31 Güngören
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5052808
Web Sitesi: http://www.acerservisim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Acer Tamir Servisi firma bilgileri. Acer Tamir Servisi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Acer Tamir Servisi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Acer Tamir Servisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.