Ada Cam San. Tic. Ltd. Şti.(armassglass)

Şirket Hakkında
ARMASSGLASS, Kendi coğrafyasında kurulu en büyük kurşun geçirmez cam tesisi, yüksek teknoloji eseri, üstün kaliteye sahip cam ürünleri ile otomotiv endüstrisine, inşaat, denizcilik ve demiryollarısektörüne 20 yıldır hizmet vermektedir. ARMASSGLASS polikarbonat teknolojisi ile kurşun geçirmez cam ve yat camları (marine) üretimi gerçekleştirilmektedir. İç ve dış piyasada müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan Armassglass uluslararası pazarda önemli bir yere sahiptir. ARMASSGLASS markasıyla dünya çapında sektöre yön veren öncü firmalardan biri olmak için mevcut kalitemizi ar-ge`mizle daha da geliştirip çıtayı daha da yukarılara çekmek başlıca amacımızdır.
Ada Cam San.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ada Cam San. Tic. Ltd. Şti.(armassglass)
Sektörü: Güvenlik » Kişisel Korunma ve Kendini Savunma
İkincil Sektörü:Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Camcılar
Yetkili Kişi: Pazarlama Departmanı
Adres: Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi Y-19/A Parsel Orhanlı Tuzla İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3949183
Web Sitesi: www.armassglass.com
Ürünleri
Gemi ve Yat Camları
Polikarbonatlı kurşun geçirmez cam
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ada Cam San. firma bilgileri. Ada Cam San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ada Cam San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ada Cam San. Tic. Ltd. Şti.(armassglass) firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.