Ada Pharma

Şirket Hakkında
Ada Pharma, Avrupa’nın önde gelen bitkisel ilaç ve kozmetik üreticisi olan Cosval’in Türkiye’de Eczane kanalında tek yetkili dağıtıcısıdır.





Ada Pharma, yaşam boyu sağlık için çözümler sunar. İş felsefesi, bir ürün skalası pazarlamanın ötesinde sağlık danışmanlığı ve doğanın sunduğu doğal alternatifleri arayıp bulmak ve yenilikçi yaklaşımlarla sunmak üzerine kurulmuştur.

Ada Pharma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ada Pharma
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » İlaç
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik
Yetkili Kişi: Adnan Aydın
Adres: aydınlı yolu cad kıbrıs sok no:24/1 pendik
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3754900
Web Sitesi: www.adapharma.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Bitkisel İlaç Ve Kozmetik Ürünleri Alanında Bayilikler Verilecektir
Bitkisel ilaç ve kozmetik ürünleri alanında faaliyet gösteren firmamızın gelişmekte olan ürün skalasını eczane ve doktor çalışması yaparak il ve bölge...
Ada Pharma firma bilgileri. Ada Pharma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ada Pharma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ada Pharma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.