Ades Design Office

Şirket Hakkında

AdesDesignOffice, 2007 yılında ''Herşey, bir dokunuşla değişebilir'' sloganından doğmuş, temelleri gayri resmi olarak 2008 yılına dayanan, Mimari Yapı ve İnşaat sektörlerinin her geçen gün gelişmesi ile ülkemizde, yaşam alanlarının standartlığı ve sıradanlığını fark ederek yola çıkmış bir firmadır. İnsan yaşantısının geçtiği her ortama, ferahlık ve huzur anlayışını taşıyan AdesDesignOffice, kurucularının sektör içerisinde geçirmiş oldukları uzun yıllar yurt içi, yurt dışı deneyim ve tecrübeleriyle yapmış olduğu AR-GE çalışmlarıyla mekanlara farklı dokunuşlarla yepyeni bir soluk getirmeyi amaçlamıştır.


Vizyonumuz;

Amacımız, yaşam biçimizi sanatsal bir yaklaşımla sentezleyerek, yaşam alanlarınıza yansıtmak.


Misyonumuz;

Kaliteli yaşamanın bir ayrıcalık değil, bir hak olduğunu bilerek, müşterilerimize işimizin kaltesinden ödün vermeden ferah, huzurlu ve kullanışlı yaşam alanları tasarlamak ve uygulamalarla kullanımına sunmak.
Ades Design Office
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ades Design Office
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
İkincil Sektörü:Hizmet » Fuar Organizasyon
Yetkili Kişi: Sercan Altıparmak
Adres: Göztepe Mh. Begonya Cd. Göksu Evleri B33B Anadoluhisarı Beykoz/İstanbul - Turkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (535) - 4689898
Web Sitesi: www.adesdesignoffice.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ades Design Office firma bilgileri. Ades Design Office adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ades Design Office ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ades Design Office firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-04-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.