Adrenalin Bilgisayar İletişim Ltd.şti

Şirket Hakkında
Adrenalin Bilgisayar;
Web ve Internet çözümlerinde bilgi teknolojileri ve yayıncılık konularında uzman, internet ortamını yaşam alanı sayan bir ekiptir.
Amacımız internet ortamındaki tecrübe ve bilgi birikimlerimizi siz müşterilerimizle paylaşarak sizlerin arzuladığınız projelere imza atmaktır.
Hedefimiz; firmanıza özgü işlemlerinizi yapabileceğiniz, kullanımı paket programlardan çok daha basit olan size özel projeler üretmektir.
Başarımızı, Yaratacı çözümler üretmeye, Analitik düşünmeye,
Sizler ile uyumlu hareket ederek ihtiyaçlarınıza odaklanmaya
Ve doğru teknolojileri kullanmaya borçluyuz.
Enerjimizi;Gerçekleştirmiş olduğumuz farklı ve profesyonel projelerin sürekliliğinden almaktayız.Her projemizde yeni bir heyecan duyarak motive olmakta ve katma değer yaratan projeler üretmekteyiz.
Teknoloji geliştirme bölgesinde kurulu olan firmamız İletişimde güvenlik çözümleri/web tabanlı iş uygulamaları/netsise entegre e-ticaret uygulamaları/el terminali yazılımları/araç servis programları/emlak takip programları/tır garaj ve filo işletim programı/yatçılık ve su spor ürünleri takip programı/Hayvancılık takip programı gibi pek çok özel yazılımımız mevcuttur
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Adrenalin Bilgisayar İletişim Ltd.şti
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Evren AKALP
Adres: İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi A2 Binası No:13 İYTE Kampüsü Urla/İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 7659029
Web Sitesi: www.adrenalinbilgisayar.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Adrenalin Bilgisayar İletişim firma bilgileri. Adrenalin Bilgisayar İletişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Adrenalin Bilgisayar İletişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Adrenalin Bilgisayar İletişim Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.